REZULTATI ISKANJA: terme čatež cenik

 • Cenik storitev - Terme Čatež

  Ker nam je mar za zaščito vaših osebnih podatkov, vas prosimo, da se prijavite na naše e-novice ter izrazite svoje strinjanje, da vas družba Terme Čatež d.d. obvešča o vseh svojih novostih, nagradnih igrah in ugodnostih v prihajajočem letu izjemnih popustov.

  https://www.terme-catez.si/si/catez/termalna-riviera/cenik-storitev
 • Cenik - Terme Čatež

  en vstop dnevno v bazenski kompleks hotela Čatež, animacijski program, 30 % popust na ceno dnevne igralne karte na Golf igrišču Mokrice. Gosti hotela Terme**** imajo tudi 10% popust na wellness storitve v Centru zdravja in lepote hotela Terme in 10 % popust na wellness storitve v Spa & Wellness centru hotela Čatež.

  https://www.terme-catez.si/si/catez/namestitve/cenik
 • Terme Čatež - 1nadan.si

  terme Čatež potovanja z vrtoglavimi POPUSTI vse do 99 %. Vsak dan sveze in enkratne ponudbe samo na 1nadan.si

  https://1nadan.si/ponudbe/Potovanja/terme-catez
 • Kuponko.si - Terme Čatež - Kuponko.si

  Terme Čatež ponujajo 365 dni vodne zabave v letu na 3 različnih destinacijah: - Terme Čatež dokazujejo njihovo prvovrstno kvaliteto, saj je v akciji za »Naj kopališče 2017« tretje mesto pripadlo Termalni rivieri.- Slovenska obala vas pričakuje s pravim počitniškem rajem z največjim vodnim parkom Aquapark Žusterna.- Mokrice vam v prenovljenim Gradu Mokrice pusti srednjeveški ...

  https://www.kuponko.si/zbirka/terme-catez
 • Hotel Terme - Terme Čatež, Čatež ob Savi – posodobljene ...

  Hotel Terme se nahaja v kompleksu Terme Čatež. Ponuja Center zdravja in lepote z notranjim in zunanjim bazenom ter s savnami. V sklopu hotela lahko obiščete restavracijo s prefinjeno ponudbo in uporabljate brezplačen WiFi na vseh površinah.

  https://www.booking.com/hotel/si/terme.sl.html
 • Terme Čatež - Policijski sindikat Slovenije

  Hiška 120. Mini pavšal. Izključno za člane PSS.Cenik velja za leto 2018. Koledar zasedenosti 2019 . Pogoji za najem nečlanov: V PSS se včlani kot pridruženi član, plača letno članarino za leto 2018 v višini 40 EUR in lahko v letu 2018 koristi počitniške objekte PSS, pod enakimi pogoji kot člani PSS, članarina pridruženega člana mora biti plačana pred izdajo napotnice.

  https://pss-slo.org/str/terme-catez
 • Cenik najema - Apartmaji Terme Čatež

  Apartmaji Terme Čatež: Obiščite Terme Čatež in najemite apartma po ugodni ceni, kjer si lahko privoščite oddih v prijetnem naravnem okolju v bližini zimske in poletne Termalne riviere Terme Čatež. Pestra ponudba športnih dejavnosti, rekreacije in zabave zagotavljajo, da boste v Termah Čatež preživeli nepozabne počitniške dni.

  www.apartmaji-terme-catez.com/cenik-najema-apartma-terme-catez
 • Kamp Terme Čatež - Avtokampi.si

  Kamp Terme Čatež leži tik ob reki Savi, 3 km zahodno od Brežic. Kamp je odprt čez celo leto, gostom pa omogočajo kampiranje na urejenih parcelah, najem mobilnih hišic, indijanskih šotorov, plavajočih lesenih hišic in apartmajev Vsem gostom je omogočeno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih.V akciji Naj kamp Adria 2018 so kampisti izbrali kamp Terme Čatež kot drugi najboljši ...

  https://www.avtokampi.si/kampi/kamp-terme-catez
 • Hotel Terme - Terme Čatež, Čatež ob Savi, Slovenia ...

  The Terme Čatež Spa complex also consists of a shopping arcade, a cake shop, a casino and a varied gastronomic offer in different casual and formal restaurants. The nearest airport is Zagreb Airport, 28 mi away from Hotel Terme. Ljubljana is at a distance of 66 mi. Free parking is available on site.

  https://www.booking.com/hotel/si/terme.html
 • Ceniki in brošure | Thermana d.d.

  Radi bi vas obveščali o novostih v naši ponudi, dogodkih in posebnih akcijskih ponudbah, ki so prilagojene vašim potrebam. Za potrebe personalizirane ponudbe zbiramo vaše podatke in jih obdelujemo z namenom statistične obdelave, segmentacije in obdelave nakupnega obnašanja, da lahko oblikujemo prodajno strategijo, ki bo v največji meri zadovoljila vaše potrebe.

  https://www.thermana.si/ceniki
1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA