REZULTATI ISKANJA: postelja

 • Postelje | Pani

  V podjetju Pani vam opremimo celotno spalnico po vaši želji. Pohištvo spalnic naredimo tako iz masive, ivernih plošč ali MDF-a. Masivne postelje so narejene predvsem iz plošč debeline 25, 30 ali 40mm, lahko tudi po vaši želji.

  https://www.pani.si/postelje
 • Postelje | Akron d.o.o.

  Postelja je zagotovo najpomembnejši kos pohištva. Udobna, estetsko dovršena, ravno prav velika za enega ali dva – postelja predstavlja začetek in konec vašega dneva. Pri Akronu poskrbimo, da sta oba trenutka v dnevu, tako jutro kot večer, prijetna in zadovoljujoča.

  https://www.akron.si/postelje
 • Postelja 120x200 Cm Boxspring Amelia spletna rezervacija mömax

  Postelja z ležiščem dimenzije prib. 120/200 cm ima posebno box vzmetno jedro in udobno vzmetnico z sodčkasto-žepkastim jedrom za komfort pri spanju. Potelja ima prav tako vgrajen priročen predal, v katerega lahko shranite posteljnino, dekne ali druge predmete v spalnici.

  https://www.moemax.si/p/premium-living-postelja-120x200-cm-boxspring-amelia-000725000201
 • ELEKTRIČNA NEGOVALNA POSTELJA - Medigo

  Električna negovalna postelja je izjemno kakovostna in trdno zgrajena, tako da v celoti ustreza zahtevam za dnevno nego. Visoka kvaliteta vam zagotavlja negovalno posteljo,ki je trpežna in trajna, močna in enostavna za montažo ter kasnejše vzdrževanje, kar odločno zmanjša morebitne kasnejše stroške vzdrževanja.

  https://medigo.si/izdelek/elektricna-negovalna-postelja
 • Kvalitetne in moderne postelje - Dom24

  Postelja 160x200 cm predstavlja enega najbolj priljubljenih tipov zakonskih postelj, saj omogoča izvrstno raven udobja dvema osebama, ki se jima občasno pri počitku lahko pridruži še otrok ali celo hišni ljubljenec. Posteljni okvir, ki omogoča ležalno površino dolžine 200 in širine 160 centimetrov, je primeren tako za enodelno ...

  https://www.dom24.si/spalnice/postelje.html
 • Posteljnina za izbran okus – Zen Dom

  Trgovina s kvalitetno, moderno in luksuzno posteljnino iz prvovrstnih materialov. Za razvajanje in izbran okus.

  https://zendom.si
 • Postelje - Pohištvo 123

  Postelja primerna za otroško sobico. Postelja je v kombinaciji bele, roza in sive barve. Narejena je iz MDF materiala in iverala, debeline 15 mm in 18 mm (stranske letve). Postelja je primerna za vzmetnico 90x200 cm. Ima dve dekorativni zvezdici z srebernimi bleščicami. Postelja ne vključuje letvenega poda in vzmetnice.

  https://pohistvo123.si/si/postelje-32
 • Vrhunske vodne postelje - LECTUS

  Vodna postelja Lectus se popolnoma prilagaja vašemu telesu, s tem pa vam hkrati zagotavlja objem ugodja in optimalno podporo vaši hrbtenici. Objem breztežnosti, nastavljiva temperatura in neskončna svežina zagotavljajo popolno sprostitev telesa in duha. Lezite na Lectus in dovolite, da vas noč prerodi.

  https://www.lectus.si
 • Postelje | Baby Center Slovenija

  Otroška postelja Dreamy Stars - 120x60 cm - Natur. Popust takoj 20,00% . Redna cena 159,99€ Vrednost s popustom 127,99€ Treppy . Otroška posteljica Dreamy Plus ll - natur. KLUB POPUST 10,00% . Redna cena 249,99€ Vrednost. s klub popustom ...

  https://www.babycenter.si/v-otroski-sobi/postelje
 • Hiška postelja | Svet v malem

  Otroška ali mladinska postelja hiška bo pričarala pravljičen kotiček, ki bo poskrbel za srečen prehod pri spanju v svoji postelji vsakega otroka. Ta model hiške je izdelan iz masivnega smrekovega (debelejši model 8x4cm) ali bukovega (tanjši model 4x4cm) lesa iz Slovenije. Hiška je izdelana v Sloveniji. Celoten opis

  https://svetvmalem.eu/izdelek/hiska-postelja
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA