REZULTATI ISKANJA: postelja

 • Kovinske postelje | Salon pohištva Furnitura

  Ročno kovana postelja velikosti 180x200 cm z romantično zaobljenimi linijami poskrbi za edinstveno vzdušje vsake spalnice.... Več . Cena: 1.514,10 € 1.405,95 € ali 12 x 121 ...

  https://www.salonpohistva.si/kovinske-postelje
 • Modeli in tehnologija udobja - Leticia

  Leticia modeli in tehnologija. Družina Leticia je široka družina ležišč z različnimi materiali in sloji. Izbirate lahko med tremi modeli.

  https://www.leticia.si/modeli
 • Bolniška postelja Negovalna postelja

  Postelja ima nameščene izredno zanesljive sinhronske ter tiho delujoče elektromotorje. Glavni sistem elektromotorjev je v celoti skrit in začiten proti vodi v centralni enoti pod samim ležiščem, poleg so tudi nameščeni dve 9V bateriji za UPS napajanje, ki poskrbi v času izpada elektrike za nemoteno uporabo postelje.

  https://www.bolha.com/rehabilitacijska-oprema/bolniska-postelja-negovalna-postelja...
 • Otroške postelje - Postelje - Splošno pohištvo | modno in ...

  Otroška postelja LUČKA 160 x 80 cm, bela, motiv Football-06 - ZADNJI KOS. Redna cena: 293,00 € Spletna cena: 188,65 € Dodaj v košarico. Quick View-25%. Novo. Otroška postelja Lux - Gray. Redna cena: 279,00 € Spletna cena: 209,00 € Dodaj v košarico Options. Quick View-25%. Novo. Otroška postelja Lux - Light Wood ...

  https://www.volino.si/splosno-pohistvo/postelje/otroske-postelje.html
 • Postelje - Oglasi.si

  Postelja 140 x 200 iveral kompletna + možna dostava. Lokacija: CE - Savinjska - Velenje; Rubrika: Pohištvo/Spalnice/Postelje; Prodam posteljo iz iverala je lepo ohranjena zraven je letveno dno + vzmetnica je razstavljena in povita v folijo za lažji transport, postelja je mere 140 x 200, ni nova...

  www.oglasi.si/vse_za_dom/pohistvo/spalnice/postelje
 • Postelja PARMA - Spletna trgovina Harvey Norman

  Postelja PARMA. Posteljni okvir PARMA je odlična izbira, če želite poleg spalne površine pridobiti tudi dodaten shranjevalni prostor. Okvir v ceno vključuje tudi dvižno kovinsko letveno dno, pod katerim se nahaja podposteljni predal za vaše dragocenosti, oblačila ali posteljnino.

  https://www.harveynorman.si/postelja-parma
 • Postelje zakonske v modernem izgledu polepšajo vsak ...

  V postelji preživimo dobršen del našega časa, zato mora biti postelja udobna, da se telo med spanjem dobro spočije in regenerira. Posteljni okvir izbiramo glede na velikost, barvo in stil, ki je lahko moderen ali klasičen. Izdelan je lahko iz različnih materialov kot so usnje, eko usnje ali druge tkanine.

  www.maros.si/sl/shop/spalnice/postelje
 • Otroške postelje - Ceneje.si

  Postelja tvojega otroka naj bo predvsem po njegovem okusu, saj bo le tako z veseljem legel vanjo. Prilagajaj jo prostoru, če pa želiš posteljo, ki bo tvojemu malčku služila dlje časa, boljšo izbiro predstavlja univerzalna, brezčasna, ki pa se poljubno lahko dekorira z okrasnimi mrežami, vrečami, blazinami ali nalepkami.

  https://www.ceneje.si/L3/1617/pohistvo/otroske-sobe/otroske-postelje
 • Napihljive postelje | mimovrste=)

  Napihljiva postelja Intex Queen Pillow Rest je zasnovana za notranjo uporabo in se ponaša s tehnologijo Fiber Tech. Ima integriran vzglavnik, njene dimenzije pa znašajo 203 × 152 × 42 cm. Primerna je za dve osebi.

  https://www.mimovrste.com/napihljive-postelje
 • Skrita postelja Aladin | Akron d.o.o.

  Postelja Aladin, ki se skrije v omaro, je več kot primerna za manjša stanovanja in garsonjere, kjer je čez dan potrebnega čim več bivalnega prostora, zvečer pa je kvalitetno spanje bistvenega pomena. Skrita postelja v omari Aladin v zaprti poziciji potrebuje le 40 cm globine in je tako povsem nemoteči element v prostoru.

  https://www.akron.si/skrita-postelja-v-omari.html
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA