REZULTATI ISKANJA: neopravičljivost

 • Meje načela procesne avtonomije: izbrana (praktična) vprašanja

  oziroma neopravičljivost napačno uporabljenega prava, neizpolnitev obveznosti podati predlog za sprejetje predhodne odločbe. Nepogodbena odškodninska odgovornost DČ

  www.pf.um.si/site/assets/files/1365/2_oremuz_jmm_upl_okrogla_miza_nacelo_nacionalne...
 • VSL0061448 - sodisce.si

  Naslovno sodišče je s tem, ko je zaključilo, da je tožniku mogoče očitati nezadostno skrbnost pri zapisu dednega dogovora na zapuščinski obravnavi po pokojni K. A. dne 28.3.1978, kjer je bila nepremičnina zapisana toženčevi materi do ½, dejansko ugotovilo neopravičljivost tožnikove zmote.

  www.sodisce.si/vislj/odlocitve/2010040815253029
 • cgit.freedesktop.org

  246856 obletnicama Predanovčan/M obletnicami privrženk/A lastninjenega/P C D I K L Pavličič/J M dobrodušnosti/T V X potepanje/S a azbesten/P Metnajčev/P Epir disharmonijam g

  https://cgit.freedesktop.org/libreoffice/dictionaries/plain/sl_SI/sl_SI.dic
 • Page 411 - Slovenski pravopis 1950 - pravopisi.trojina.si

  neolikan -a -o, neolikanec -nca. m, neolikanost -i. i

  pravopisi.trojina.si/ebooks/pravopis1950/files/assets/basic-html/page412.html
 • Iskalnik sodne prakse - sodnapraksa.si

  Jedro. Pravilno je stališče, da neobstoj podlage zemljiškoknjižnega dovolila kot razpolagalnega pravnega posla pomeni njegovo ničnost (četrti odstavek 39. člena OZ) in da je vknjižba na podlagi takega dovolila materialnopravno neveljavna.

  https://www.sodnapraksa.si/?q=zemljiškoknjižno dovolilo&database[IESP]=IESP&database...
 • Forum Otrok: RE: Mar(sov)čke/-i - Ringaraja.net

  Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17.

  www.ringaraja.net/forum/marsovcke--i-2006/m_839243/mpage_165/tm.htm
 • Osnove prava Evropske unije

  Člen 3 PEU (cilji Unije) Cilj Unije je krepitev miru, njenih vrednot in blaginje njenih narodov. Unija nudi svojim državljanom območje svobode, varnosti in pravice brez notranjih meja, na katerem je v povezavi z ustreznimi ukrepi glede kontrole na zunanjih mejah, azila, priseljevanja ter glede preprečevanja kriminala in boja proti njemu zagotovljeno prosto gibanje oseb.

  https://op.europa.eu/webpub/com/abc-of-eu-law/sl
 • Teorija, nasilje, fascinacija. III. del

  Produktivnost in neopravičljivost dejanja pa sta drugi imeni za brezrezervnost. Kajti, kaj je neopravičljivost drugega kot odsotnost moralne rezerve, ki bi začrtano operacijo opravičevala, redukcija na še eno materialno arbitrarnost? Nižanje vrednosti avtonomnega kriterija legitimacije na eno izmed materialnih praks bo razkrinkala ...

  https://radiostudent.si/kultura/teorema/teorija-nasilje-fascinacija-iii-del
 • Grimm's law v Slovenščina - Angleščina-Slovenščina Slovar

  Grimm's law prevod v slovarju angleščina - slovenščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih.

  https://sl.glosbe.com/en/sl/Grimm's law
 • Kje so meje literature? - Stran 9 - MedOverNet

  Skratka, argumentiranje, da so zaporne kazni ali seksualna dejanja resničnih pisateljev (ne glede na njihovo neopravičljivost) identična s situacijo, ki jo je povzročil Vitan Mal z objavo svoje pornografije in divjim javnim zagovarjanjem pedofilije, je nepravilno, nelogično in smešno.

  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=6063266&start=160
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA