REZULTATI ISKANJA: jaslice

 • Večer - Žive jaslice: Studenice se spremenijo v Betlehem

  Žive jaslice bodo tudi letos uprizorili štirikrat, in sicer 24. decembra ob 22. uri, 25. decembra ob 17. uri ter dvakrat na štefanovo, 26. decembra, najprej ob 14. uri (posebna predstava za vse, ki ne morejo peš po grajski vzpetini – izvedena bo na ravninskem delu) in zatem ob 17. uri.

  https://www.vecer.com/zive-jaslice-studenice-se-spremenijo-v-betlehem-6372537
 • VABLJENI NA ŽIVE JASLICE V STUDENICE | Občina Poljčane

  Turistično društvo Samostan Studenice želi, da si vzamete nekaj časa in vas vabi na tradicionalno prireditev “ŽIVE JASLICE” v Studenice. Svetopisemska zgodba o rojstvu Jezusa oživi s pomočjo več kot 100 nastopajočih in 50 živali. Trg Studenic je predstavljen kot Betlehem v malem.

  https://www.poljcane.si/aktualno/vabljeni-na-zive-jaslice-v-studenice
 • Figurice za jaslice - Modelarstvo 2RFLY

  Jaslice postavite po svojem okusu, za podlago pa si naberite mah, ki ga dobro posušite. Figurice postavite na podlago in jih s kosi mahu delno zakrijete, da se ne vidijo podstavki. PDF za sestavo figuric za jaslice Download. Objave iz iste kategorije: Hlevček s kovačnico za jaslice;

  https://www.modelarstvo.si/figurice-za-jaslice
 • Tekčeve jaslice - Visit Tržič

  Jaslice je izdelal tržiški čevljar Jožef Ribnikar (1902 – 1970). Že v mladosti je s čevljarskim nožem izrezoval 25 centimetrov velike figurice iz lipovega lesa. Jaslice je začel postavljati leta 1935, zadnje figure je dodal leta 1970. Pri upodobitvi so mu bili za vzor dogodki iz Svetega pisma.

  https://www.visit-trzic.com/znamenitosti/kulturne/tekceve-jaslice.html
 • Dogodki - Portorož in Piran

  Kam se boste napotili danes? Pridite v Portorož in obiščite Solinarski praznik, prisluhnite Melodijam morja in sonca, okusite Festival penin ali pa se sprehodite skozi Piranske glasbene večere. Preverite, kaj vas čaka v prihodnjih dneh!

  https://www.portoroz.si/si/dozivi/dogodki
 • Gasparijeve jaslice v naravni velikosti na ogled do 10 ...

  Selšček, Cerknica – Sobota, 21. decembra, je bila za Selščane prav poseben dan. Na Cerkvenem griču pri cerkvi povišanja sv. Križa sredi vasi so namreč na ogled postavili Gasparijeve jaslice v naravni velikosti, kar so obeležili s kulturnim dogodkom in blagoslovom dekana Maksa Ipavca.

  https://notranjskoprimorske.si/2019/12/gasparijeve-jaslice-v-naravni-velikosti-na...
 • Jaslice - loncarstvomlakar.si

  Jaslice, ki predstavljajo rojstvo Jezusa, kakor sta ga opisala Matej in Luka, so bile nekdaj skromne in postavljene v božjem kotku – torej v kotu nad družinsko jedilno mizo. Danes stojijo samostojno ali v bližini božičnega drevesa. Veliko tistih, ki pod božično drevo postavijo tudi jaslice, je prepričanih, da morajo to storiti na ...

  www.loncarstvomlakar.si/trgovina/Okrasna Keramika/Izdelki_za_novo_leto_keramika_glina...
 • Pastirji za jaslice EUROMARCHI 20 cm - Ceneje.si

  Pastirji za jaslice EUROMARCHI 20 cm je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine". Garancijske pogoje za Pastirji za jaslice EUROMARCHI 20 cm preveri v trgovini, kjer ga nameravaš kupiti.

  https://www.ceneje.si/.../ostalo/ostalo-nerazvrsceno/pastirji-za-jaslice-euromarchi-20-cm
 • Različne jaslice širom po Sloveniji » Noviglas

  Različne jaslice bodo na ogled tudi v prekmurskih Banovcih, ki se vsako leto decembra spremenijo v božično vas, v kateri jaslice postavijo kar pred hiše. Na Brezjah je v muzeju poleg brezjanske cerkve zbirka približno 400 jaslic z vsega sveta na ogled vse leto, tokrat pa so slovenske jaslice na ogled tudi na 38. mednarodni razstavi jaslic ...

  https://www.noviglas.eu/razlicne-jaslice-sirom-po-sloveniji
 • Žive jaslice | Otroške prireditve

  Žive jaslice sestavlja 16 svetopisemskih prizorov, ki v 90-minutnem spektaklu uprizarjajo celotno božično zgodbo z več kot 150 lokalnimi igralci in vrhunskimi glasbeniki. Vabljeni na predstavo, ki se razteza na dolžini 5 km in jo osvetluje kar 2100 čarobnih luči!

  otroskeprireditve.si/kategorije/zimske-prireditve-za-otroke/zive-jaslice
< 1 2 3 4 5

NOVICE DNEVA