REZULTATI ISKANJA: internetne prevare

 • Najčešći načini Internet prijevare | PC CHIP

  Na moje pitanje postoji li on uopće jer su česte internetske prevare ista priča – zabranjeni su pozivi iz vojne baze, ali – da bi mi dokazao da ima novac, on će se ipak javiti. Dobila sam više pokušaja uspostave poziva, ali u 2 pokušaja je nakratko i uspjelo, doista je to osoba čije slike sam i dobila.

  https://pcchip.hr/internet/najcesci-nacini-internet-prijevare
 • Internet prijevare - Plus.hr Blog

  Svima nam se kad tad dogodilo da smo dobili nekakav sumnjiv e-mail u kojem se od nas traži da pošaljemo svoje pristupne podatke ili uplatimo novac nekoj trećoj strani. Često takvi e-mailovi izgledaju izuzetno legitimni, ponekad sadrže i logo vaše banke ili nekog od poznatih servisa, a u biti se radi o vrsti internet prijevare.

  https://www.plus.hr/blog/2016/07/05/internet-prijevare
 • Policija - Kriminaliteta

  Najnovejši odlok o pogojih vstopa v Slovenijo zaradi zajezitve in obvladovanja covida-19, ki je začel veljati 2. januarja 2021, je razširil nabor izjem, ki omogočajo vstop v iz rdeče države brez napotitve v karanteno in brez negativnega testa PCR, na določenih mejnih prehodih pa je uvedena tudi možnost testiranja s hitrim antigenskim testom.

  https://www.policija.si/index.php/pogosta-vpraanja/1170-kriminaliteta
 • 1. Internetne prevare (OŠ) - Varna raba interneta (Arnes)

  Internetne prevare (OŠ) - Varna raba interneta (Arnes) Arnes Info ...

  https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=sSZWVPxLiXTTUXpMgK05sUFY
 • Najpogostejše Facebook prevare - Varni na internetu

  Najpogostejše Facebook prevare. Danes skoraj ni Facebook uporabnika, ki ni doživel »bombardiranja« z najrazličnejšimi lažnimi nagradnimi igrami. V nekaterih primerih lahko imajo tovrstne prevare veliko hujše posledice, kot le smetenje po Časovnici. Nepozoren uporabnik je hitro lahko tudi finančno oškodovan.

  https://www.varninainternetu.si/article/facebook-prevare
 • internetne-prevare | Nasvet.com

  Oglaševanje na iskalnikih s pomočjo sponzoriranih povezav je lahko zelo učinkovito in dobičkonosno. Pogoj za to je da se ga lotite pravilno.

  https://www.nasvet.com/spletne-goljufije/internetne-prevare
 • Goljufije na internetu: pazi prevare na internetu ...

  Te dni, internetne goljufije se razvija z veliko hitrostjo. Tam je že ogromen seznam vrst prevare. Najpogosteje temeljijo na stvari, kot so prepričanja osebe v čudež, in željo, da bi dobili nekaj "zastonj".

  https://sl.woman-b.com/rizne/scams-beware-of-scams-on-the-internet.html
 • Prevare interneta - Google Sites

  Phishing e-mail - kao što mu i ime kaže pokušava upecati nepažljive ljude tj. njihove kreditne kartice. Postoje razne varijante tekstualnog sadržaja no svima su iste dvije stvari, ili se radi o lažnom računu za recimo PayPal, Amazon, Apple, ebay ili neku drugu firmu i vi trebate potvrditi kupnju putem web formulara koji se nalazi na lažnoj a ne pravoj adresi ili vam u poruci stoji kako ...

  https://sites.google.com/site/prevareinterneta
 • INTERNET PREVARE Naručivali su "onlajn" proizvode koje su ...

  INTERNET PREVARE Naručivali su "onlajn" proizvode koje su videli samo na fotografijama, a dobili su ove URNEBESNE stvari. J.D. 23.09.2020. 19:48 Tweet; Porudžbine sa interneta koje su pošle naopako. Poslušajte vest preko audio fajla. Dobro proverite odakle dolazi vaša roba, koju želite da poručite preko interneta da ne biste prošli kao ...

  https://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/internet-prevare-narucivali-su-onlajn...
 • RUL - Internetne prevare na spletnih dražbah : diplomsko delo

  URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/hafner2235.pdf

  https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=9770&lang=slv
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA