REZULTATI ISKANJA: internetne prevare

 • Internetske prijevare: kako ih razotkriti i što učiniti ...

  Što je uopće internetska prijevara? SCAM (engl.) ili internet prijevara je termin koji se koristi za opisivanje zloupotrebe ili planova kojima se izmamljuje novac ili neko drugo dobro od osoba koje ne sumnjaju da je riječ o prijevari.

  https://ec.europa.eu/croatia/education/digital_world/internet_frauds_how_to_expose...
 • Internetne prevare in potegavščine | Nasvet.com

  Med najbolj razširjene prevare na internetu sodijo tudi prevare s kreditnimi karticami. Pri plačevanju izdelkov v spletnih trgovinah, posredujemo trgovcu številko svoje kreditne kartice in slepo verjamemo podatkom, ki jih objavi prodajalec na svoji spletni strani. Toda, kaj, če je trgovina izmišljena in v resnici sploh ne obstaja?

  https://www.nasvet.com/internet-prevare
 • 6 načina kako se vara na internetu | PC Press

  Internet je fantastično mesto koje pruža skoro beskonačan izvor informacija, zabave, edukacije i još mnogo toga. Ipak, internet je u isto vreme i mesto susreta velikog broja ljudi, što znači da vrlo lako možete da postanete predmet neke prevare (kao i u pravom životu).

  https://pcpress.rs/6-nacina-kako-se-vara-na-internetu
 • Internet prijevare - Plus.hr Blog

  Svima nam se kad tad dogodilo da smo dobili nekakav sumnjiv e-mail u kojem se od nas traži da pošaljemo svoje pristupne podatke ili uplatimo novac nekoj trećoj strani. Često takvi e-mailovi izgledaju izuzetno legitimni, ponekad sadrže i logo vaše banke ili nekog od poznatih servisa, a u biti se radi o vrsti internet prijevare.

  https://www.plus.hr/blog/2016/07/05/internet-prijevare
 • Ravnateljstvo policije - Internet prijevare

  Internet je postao vrlo privlačan za kibernetičke kriminalce. Napadači se koriste vrlo profinjenim trikovima i obećanjima kako bi od vas izvukli novac ili vrijedne financijske informacije. Prijevare u kojima glavnu ulogu igraju davno preminuli rođak ili nigerijski princ nisu više jedini trikovi zanata.

  https://policija.gov.hr/prevencija/racunalna-sigurnost/internet-prijevare/456
 • Nove internetne prevare, ki vas lahko stanejo tisočakov ...

  Policija opozarja na previdnost pri komunikaciji z neznanci prek družbenih omrežij in aplikacij. Policija opozarja na previdnost pri nakazovanju denarja internetnim prijateljem Kot so zapisali na Policijski upravi Koper, se storilci tovrstnih goljufij predstavijo kot vojaki na mirovnih misijah, zdravniki, delavci na naftnih ploščadih, predvsem pa imajo dobro pripravljeno zgodbo (so ...

  https://mbreport.si/novice/nove-internetne-prevare-ki-vas-lahko-stanejo-tisocakov
 • Policija - spletne goljufije

  Policija opozarja: Ne nasedajte lažnim e-sporočilom o izsiljevanju in objavi intimnih posnetkov na internetu, gre za poskus spletne prevare! 13. oktober 2020 Tudi spletni goljufi izkoriščajo razmere, nastale zaradi koronavirusa 24. marec 2020 Pri delu od doma ne pozabite na varnost - opozorilo pred spletnimi kriminalci

  https://www.policija.si/component/tags/tag/spletne-goljufije
 • Internet prevara - Blic Online

  Na Fejsbuku se ovih dana pojavila nova prepredena prevara, a oni koji su je smislili, odlično su razradili šemu po kojoj rade. Naime, za razliku od onih koji vam nude "avione i kamione" akteri ove prevare vam nude znatno manje para, koje dobijate u kontinuitetu naredna četiri meseca, koliko im je ...

  https://www.blic.rs/internet-prevara
 • Najpogostejše Facebook prevare - Varni na internetu

  Najpogostejše Facebook prevare. Danes skoraj ni Facebook uporabnika, ki ni doživel »bombardiranja« z najrazličnejšimi lažnimi nagradnimi igrami. V nekaterih primerih lahko imajo tovrstne prevare veliko hujše posledice, kot le smetenje po Časovnici. Nepozoren uporabnik je hitro lahko tudi finančno oškodovan.

  https://www.varninainternetu.si/article/facebook-prevare
 • Internetne Prevare Za Psičke In Vodnik Po Etičnem ...

  Običajne Internetne prevare z mladiči; Kratek vodnik za varno in etično nakupovanje mladičkov; Odločitev, da v družino pripeljete novega neizrazitega člana, se vam morda zdi kot sanje - in pri tem je veliko čudovitih stvari - vendar je treba biti ves postopek previden.

  https://sl.secrettohappypets.com/5188-internet-puppy-scams-guide-to-ethical-shopping
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA