REZULTATI ISKANJA: internetne prevare

 • TOP 7 najčešćih internet prevara - Blog Jaka Šifra | IT ...

  1. Nigerijska “419” prevara - internet prevara koja predstavlja modernu verziju prevare iz 1588. godine poznatu pod nazivom “španski zatvorenik”. Naime, prevarant je ubeđivao potencijalnu žrtvu da je rođak bogataša kojeg je zarobio kralj Filip Drugi i kojeg je moguće osloboditi iz zatvora podmićivanjem vlasti.

  https://jakasifra.blogspot.com/2012/05/najcesce-internet-prevare.html
 • Internet prevare — Vikipedija, slobodna enciklopedija

  Internet prevara predstavlja korišćenje Internet usluga ili softvera sa Internet pristupom sa ciljem pribavljanja imovinske koristi sebi ili drugom ili nanošenje štete. Predstavljaju najrašireniji oblik kompjuterskog kriminaliteta.U računar se unose netačni podaci ili se propušta unošenje tačnih podataka ili se na bilo koji drugi način računar koristi za ostvarivanje prevare.

  https://sr.wikipedia.org/sr-el/Интернет_преваре
 • 1. Internetne prevare (OŠ) - Varna raba interneta (Arnes)

  Internetne prevare (OŠ) - Varna raba interneta (Arnes) Arnes Info ...

  https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=sSZWVPxLiXTTUXpMgK05sUFY
 • Online prevare, kako ih prepoznati, koje su i kako ih ...

  Internet, osim što se pokazao kao globalni fenomen u komunikaciji i skladištenju informacija, pokazao se idealnim i za razne vrste prevara. Prevare koje se tu javljaju ne ciljaju samo na jednu skupinu ljudi, one su namijenjene svim korisnicima, bez obzira na radno mjesto, obrazovanje ili inteligenciju.

  https://www.matrix-informatika.hr/savjeti/12-online-prevare-kako-ih-prepoznati-koje-su...
 • Internet prevara - Blic Online

  Beograđanka Milena O. postala je žrtva internet prevare kada je preko Fejsbuk grupe naručila klompe, platila ih 2.000 dinara, a kurir joj isporučio paket u kome su se nalazile nekvalitetne, platnene kućne papuče kakve se mogu pazariti na pijaci za 200 dinara. 413; Društvo 06:52

  https://www.blic.rs/internet-prevara
 • Internet - Wikipedija, prosta enciklopedija

  Internet ali z drugo besedo medmrežje (mednarodni izraz internet je skrajšan iz angleške besede »inter-network«) je v splošnem smislu računalniško omrežje, ki povezuje več omrežij. Kot lastno ime je Internet javno razpoložljiv mednarodno povezan sistem računalnikov skupaj z informacijami in uslugami za uporabnike.

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Internet
 • Internetne prevare spletnih dražb - Pavza.com | Pavza.com

  Internetne prevare spletnih dražb: V današnjem svetu tehnologija zelo hitro narašča in se posodablja, prav tako uporaba... Pavza.com - pavza, ko si jo zaželite!

  https://www.pavza.com/razno/internetne-prevare-spletnih-drazb
 • Internet prevare - YouTube

  This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue

  https://www.youtube.com/watch?v=6OcxkIzrOYE
 • Policija - Previdno pri nakupu rabljenih vozil preko interneta

  V opisanih primerih lahko predvidevamo, da "prodajalec" z lažnimi dokumenti dvigne gotovino, potem ko mu jo je kupec nakazal preko hitrega depozita in mu o opravljeni storitvi poslal potrdilo. Po dvigu gotovine storilec za sabo ne pusti sledi, saj se na internet prijavlja vedno z novimi e-poštnimi naslovi, ki jih ni mogoče izslediti.

  https://www.policija.si/index.php/preventiva-/preventiva/5811-goljufije-pri-nakupu...
 • Spletne prevare | TNT Slovenia

  Kaj storiti, če predvidevate, da ste bili žrtev takšne prevare. V namen čim hitrejšega zaprtja take spletne strani ali e-poštnega naslova, ter s tem preprečevanja tudi nadaljnjih prevar, vas prosimo, da posredujete tako goljufivo e-sporočilo na naslov e-crime@tnt.com. Prosimo upoštevajte, da po posredovanju e-sporočila ne boste prejeli odgovora.

  https://www.tnt.com/express/sl_si/site/support/fraud.html
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA