REZULTATI ISKANJA: gozdiček

 • Čarobni gozdiček

  Čarobni gozdiček V hrustljavi granoli ujeti nežni okusi jagodičevja, vse skupaj pa posipano z belo čokolado. Okusi jagodičevja so skrbno izbrani, dodajo svež ter izvrsten okus. Nežni in prefinjeni okusi zMueslija te popeljejo v nepozabno jutro.

  https://www.zmuesli.si/carobni-gozdicek
 • Zavod za letovanje in rekreacijo otrok

  Dom obdaja borov gozdiček, ki nudi prijetno senco v vročih poletnih dneh in omogoča izvedbo različnih aktivnosti na prostem. Bližina obale omogoča hiter dostop do poletne osvežitve, sprehodi do mesta pa so prijetno doživetje.

  https://www.zavod-zlro.si
 • Nova Gorica - Mestni park Borov gozdiček [Fotografije ...

  Fotografije - Nova Gorica - Mestni park Borov gozdiček - Nova Gorica je sodobno urejeno mesto na robu Goriškega polja, tik ob slovensko-italijanski meji. Mesto je bilo ustanovljeno leta 1947, ko je z določitvijo meje med Jugoslavijo in Italijo Gorica ostala na italijanskem ozemlju. Nova Gorica je eno naj ...

  https://kraji.eu/slovenija/nova_gorica_mestni_park_borov_gozdicek/photos/slo
 • Ovseni črni gozdiček - OblizniPrste.si

  Ovseni črni gozdiček – postopek: Nekaj banane si po želji prihranimo za okrasitev, ostalo zmečkamo z vilicami. Banani dodamo jogurt in cimet (opcijsko – jaz ga imam zelo rada, zato gre skoraj v vsako stvar 🙂 ). Z lopatko sestavine dobro premešamo in nato dodamo ovsene kosmiče, kakav v prahu, pecilni prašek in sodo bikarbono.

  https://oblizniprste.si/slastni-zdravi-obroki/ovseni-crni-gozdicek
 • gozdiček - slovenščina-angleščina prevod | PONS

  Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za gozdiček v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave.

  https://sl.pons.com/prevod/slovenščina-angleščina/gozdiček
 • Nova Gorica - Mestni park Borov gozdiček | KRAJI - Slovenija

  Nova Gorica - Mestni park Borov gozdiček - Nova Gorica je sodobno urejeno mesto na robu Goriškega polja, tik ob slovensko-italijanski meji. Mesto je bilo ustanovljeno leta 1947, ko je z določitvijo meje med Jugoslavijo in Italijo Gorica ostala na italijanskem ozemlju. Nova Gorica je eno naj ...

  https://kraji.eu/slovenija/nova_gorica_mestni_park_borov_gozdicek/slo
 • Mestni park Borov gozdiček - Kultura in narava - Najlepša ...

  Mestni park Borov gozdiček, edinstven biotop sredi mesta Nova Gorica, je nastal na območju zadnjih ostankov nekdanjih glinokopov. Tla zadržujejo vodo, ki privablja žabe in ptice, tudi selivke.

  https://www.novagorica-turizem.com/najlepsa-dozivetja/kultura-in-narava...
 • Borov gozdiček pade zaradi hiš? - Slovenske novice

  Tik ob stavbi je manjši borov gozdiček. Ranko ga je vsa ta leta upravljal, ga skrbno urejal in pomlajeval. Vendar se utegne zgoditi, da bodo ta naravni branik pred povodnijo in vetrom kmalu izruvali z gradbeno mehanizacijo, in to tako rekoč tik pod Rankovim balkonom, kajti zemljišče je občina prodala investitorju, ki bi tod zgradil tri hiše.

  https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/borov-gozdicek-pade-zaradi-his
 • Zdrav črni gozdiček | Malinca.si

  Črni gozdiček je zdrava sladica, ki ne bo prav nikogar pustila ravnodušnega. Če namesto navadnega mleka dodamo sojino ali ovseno je sladica primerna tudi za vegane. SESTAVINE (za 6 kozarčkov):

  https://www.malinca.si/blog/zdrav-crni-gozdicek
 • 5 najimenitnejših notranjih dreves: Domači gozdiček ...

  5 najimenitnejših notranjih dreves: Domači gozdiček – najljubši kotiček. Za rastline v našem domu zagotovo ne velja pravilo manj je več, ampak ravno nasprotno. Nikoli jih ni dovolj. Zato je z njimi dovoljeno tudi pretiravati in se namesto za majhne lončnice odločiti raje kar za drevo ali celo mini gozdiček.

  https://www.tvambienti.si/22/04/2019/5-najimenitnejsih-notranjih-dreves-domaci...
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA