REZULTATI ISKANJA: gozdiček

 • Kulinarični blog 220 stopinj poševno - 220 stopinj poševno

  Lahko bi jo imenovala višnjeva torta, vendar se jo je pri nas doma prijelo ime črni gozdiček. In ker ta blog pišem kot zapuščino receptov svojim otrokom, bo predstavljena tudi pod tem imenom, kot jo otroci poznajo. Biskvit je popolnoma brez moke. Moko sem nadomestila z makom in temnim kakavom v prahu.

  https://www.220stopinjposevno.com/na-kro381niku/torta-crni-gozdicek-z-makovim...
 • Višnjeva torta črni gozdiček brez peke - Anina kuhinja

  Enostavna torta, ki ne zahteva peke in s svojimi sestavinami posnema torto, ki jo poznamo pod imenom črni gozdiček.

  https://www.aninakuhinja.si/recepti/visnjeva-torta-crni-gozdicek-brez-peke
 • Torta črni gozdiček | SKETA.si

  Torta črni gozdiček je resnična klasika. Višnje, čokolada in rahla Chantily krema jo naredijo svežo in polno okusa. Njam. Torta črni gozdiček ali Schwarzwaldska torta je polna svežine, čokolade in je izredno lahkotna saj ne vsebuje veliko sladkorja.

  https://www.sketa.si/torta-crni-gozdicek
 • V Borov gozdiček na brezplačno jogo - Primorske novice

  Tokratni namig za izlet za konec tedna bo nekoliko drugačen kot sicer, saj vas ne bomo povabili ne na morje ne v hribe, tudi na kolesarjenje ne, ampak v Novo Gorico, natančneje v Borov gozdiček, kjer vsako soboto v juliju poteka brezplačna vadba joge.

  https://www.primorske.si/primorska/goriska/v-borov-gozdicek-na-brezplacno-jogo
 • Prodaja, Stanovanje, 2,5-sobno: MOSTE, ZELENI GOZDIČEK, 77 ...

  Na lepi zeleni, mirni in sončni lokaciji, v Mostah pri Komendi, vabimo k nakupu 2,5-sobnega stanovanja v atraktivnem naselju Zeleni gozdiček, zgrajenem v l. 2008. Lokacija je od ljubljanskega obroča oddaljena le 14 kilometrov, objekt pa se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, trgovine, pošte, avtobusnega postajališča in vse ostale potrebne javne infrastrukture.

  https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/moste-zeleni-gozdicek-stanovanje_6263203
 • Nova Gorica - Mestni park Borov gozdiček | KRAJI - Slovenija

  Nova Gorica - Mestni park Borov gozdiček - Nova Gorica je sodobno urejeno mesto na robu Goriškega polja, tik ob slovensko-italijanski meji. Mesto je bilo ustanovljeno leta 1947, ko je z določitvijo meje med Jugoslavijo in Italijo Gorica ostala na italijanskem ozemlju. Nova Gorica je eno naj ...

  https://kraji.eu/slovenija/nova_gorica_mestni_park_borov_gozdicek/slo
 • Zeleni Gozdiček | Facebook

  Zeleni Gozdiček je na Facebooku. Pridruži se Facebooku in se poveži z Zeleni Gozdiček in ostalimi, ki jih poznaš. Facebook omogoča ljudem, da delijo, ter...

  https://sl-si.facebook.com/zeleni.gozdicek.9
 • Čarobni gozdiček

  Čarobni gozdiček V hrustljavi belo čokoladni granoli ujeti nežni okusi jagodičevja, vse skupaj pa posipano z belo čokolado. Okusi jagodičevja so skrbno izbrani, dodajo svež ter izvrsten okus.

  https://www.zmuesli.si/pripravljeni-zmuesliji/special/carobni-gozdicek
 • Borov gozdiček pade zaradi hiš?

  »Odkupil bi ga za 45 evrov neto po kvadratu. Ne vem, za koliko so parcelo dejansko prodali, a očitno se jim je s prepisom na novega lastnika zelo mudilo. Vse, kar zahtevam, je, da gozdiček ostane kot naravni branik pred vodo in vetrom, saj takšnega ne najdete vse do Letuša.

  https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/borov-gozdicek-pade-zaradi-his
 • Recept: Torta Črni gozdiček po moje - Kulinarika.net

  Hm, meni pa biskvit ni uspel, pa so mi do sedaj vedno uspeli vsi biskviti, zato sem jih vedno sama pekla Ali mogoče kdo ve kaj sem naredila narobe? Delala sem po receptu, dala sem kakav v prahu, ampak mislim, da nebi smelo biti nič narobe s tem.

  https://www2.kulinarika.net/recepti/3882/sladice/torta-crni-gozdicek-po-moje
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA