REZULTATI ISKANJA: gozdiček

 • Gozdiček - Vrtec MS

  "Smučanje" v enoti Gozdiček Ker nam zima ni natrosila snega, smo zimsko radost prinesli v naš vrtec. Izdelava smuči je dala otrokom motivacijo za pripravo na tekmovanje v smučanju.

  www.vrtec-ms.si/enota/gozdicek
 • Recept: Višnjeva torta "črni gozdiček" - Kulinarika.net

  Karmelinca, krasno, taka je zame "ta prava" schwarzwaldska torta, delam jo čisto enako. Pravzaprav, za čisto "pravi" okus je treba namesto ruma uporabiti češnjevec (češnjevo žganje), delala ga je Maraska pod imenom Kirsch in imeli so ga v Maximarketu (ne vem, ali ga še imajo, jaz navadno kupim "Kirschwasser" na smučanju v Dolomitih).

  https://www.kulinarika.net/recepti/sladice/visnjeva-torta-crni-gozdicek/8139
 • Torta črni gozdiček – Ljubljanske mlekarne

  Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

  https://www.l-m.si/recipe/torta-crni-gozdicek
 • Kulinarični blog 220 stopinj poševno - 220 stopinj poševno

  Pecivo črni gozdiček je sicer lepo uspelo s kremo vred, se je pa zapletlo pri glazuri. Stopila in povezala se je lepo, nato pa mi je kar tekla s peciva. Sem poskušala reševati in jo ponovno preliti pa ni uspelo. Ostala je le tanka plast, ki se tudi v hladilniku ni dovolj strdila. Količin sem se držala in ne vem, kaj bi bilo narobe.

  https://www.220stopinjposevno.com/na-kro381niku/crni-gozdicek-kocke-s-socno-kremo-iz...
 • Okusno.je

  Po kuhinjski površini potrosimo nekaj moke in nanjo zvrnemo zmes iz sklede. Zmes z rokami zgnetemo v gladko testo. Če se nekoliko lepi, ga oblikujemo v kepo, zavijemo v prozorno folijo in postavimo za 15 minut v hladilnik.

  https://okusno.je/recept/schwarzwaldska-torta
 • Torta črni gozdiček | SKETA.si

  Torta črni gozdiček je resnična klasika. Višnje, čokolada in rahla Chantily krema jo naredijo svežo in polno okusa. Njam. Torta črni gozdiček ali Schwarzwaldska torta je polna svežine, čokolade in je izredno lahkotna saj ne vsebuje veliko sladkorja.

  https://www.sketa.si/torta-crni-gozdicek
 • Palačinke temni gozdiček - Odprta kuhinja

  Ravno prav »drugače«: velik vizualni vtis, a malo dela. Za te palačinke smo navdih poiskali v kultni torti temni gozdiček. Ljubitelji čokolade, smetane in višenj boste navdušeni! Priprava: 5 minut; čas peke: 25 minut. Preberite tudi: Presenečeni boste, kako ta sestavina izboljša stepeno smetano Sestavine 250 g moke 4 jajca 4–5 dl mleka ščep soli, žlica…

  https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/palacinke-temni-gozdicek
 • Torta črni gozdiček | Gurman.eu

  Torta črni gozdiček je sočna sladica, znana po vsem svetu. Nadomestek Maslo praviloma lahko nadomestimo z margarino, vendar pa je to s kulinaričnega in zdravstvenega vidika neprimerljivo slabši in povsem neustrezen nadomestek. Izboljšanje Sladica je še okusnejše, če testu dodamo nekaj kapljic čokoladnega likerja.

  https://www.gurman.eu/recepti/torta-crni-gozdicek-11560
 • Višnjeva torta črni gozdiček | Marmelina | Vsakdanje ...

  Višnjeva torta črni gozdiček je za marsikoga najljubša od vseh tort, vsekakor pa velja, da je torta črni gozdiček v Sloveniji že prava klasika in zato verjetno ni slaščičarne, ki je ne bi ponujala. Sladka skušnjava – 12 kosov. Za biskvitno testo: 6 jajc. 180 g sladkorja. 1 ščep soli. 100 g moke. 30 g jedilnega škroba. 50 g ...

  marmelina.si/kuhalnica/recepti/visnjeva-torta-crni-gozdicek
 • Kulinarični blog 220 stopinj poševno - 220 stopinj poševno

  Lahko bi jo imenovala višnjeva torta, vendar se jo je pri nas doma prijelo ime črni gozdiček. In ker ta blog pišem kot zapuščino receptov svojim otrokom, bo predstavljena tudi pod tem imenom, kot jo otroci poznajo. Biskvit je popolnoma brez moke. Moko sem nadomestila z makom in temnim kakavom v prahu.

  https://www.220stopinjposevno.com/na-kro381niku/torta-crni-gozdicek-z-makovim...
1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA