REZULTATI ISKANJA: gozdiček

 • Vrtec MS

  Tudi v vročih julijskih dneh, se v našem vrtcu imamo lepo. Družimo se otroci iz vseh enot našega vrtca, tkemo nova prijateljstva in ob pestrih dejavnostih pr...

  www.vrtec-ms.si/enota/gozdicek
 • Recept: Višnjeva torta "črni gozdiček" - Kulinarika.net

  Karmelinca, krasno, taka je zame "ta prava" schwarzwaldska torta, delam jo čisto enako. Pravzaprav, za čisto "pravi" okus je treba namesto ruma uporabiti češnjevec (češnjevo žganje), delala ga je Maraska pod imenom Kirsch in imeli so ga v Maximarketu (ne vem, ali ga še imajo, jaz navadno kupim "Kirschwasser" na smučanju v Dolomitih).

  https://www.kulinarika.net/recepti/8139
 • Torta črni gozdiček z Amareno Fabbri

  Črni gozdiček z Amareno Fabbri Čokoladna torta s slavno Amareno Fabbri s 100 tradicijo. Enostaven recept iz odličnih sestavin za domačo pripravo. TRADICIJA Z AMARENO FABBRI. Tradicionalna torta črni gozdiček, znana tudi po imenu Schwarzwälder Kirschtorte, izhaja iz nemške regije Schwarzwäld (prevod: črni gozd). Glavne sestavine: ...

  www.gourmetshop.si/trgovina/nasi-proizvodi/recepti/recepti-za-sladice/torta-črni...
 • Višnjeva torta črni gozdiček | Marmelina | Vsakdanje ...

  Fotos mit Geschmack. Višnjeva torta črni gozdiček je za marsikoga najljubša od vseh tort, vsekakor pa velja, da je torta črni gozdiček v Sloveniji že prava klasika in zato verjetno ni slaščičarne, ki je ne bi ponujala.

  marmelina.si/kuhalnica/recepti/visnjeva-torta-crni-gozdicek
 • Torta črni gozdiček | Gurman.eu

  Torta črni gozdiček je sočna sladica, znana po vsem svetu. Nadomestek Maslo praviloma lahko nadomestimo z margarino, vendar pa je to s kulinaričnega in zdravstvenega vidika neprimerljivo slabši in povsem neustrezen nadomestek. Izboljšanje Sladica je še okusnejše, če testu dodamo nekaj kapljic čokoladnega likerja.

  https://www.gurman.eu/recepti/torta-crni-gozdicek-11560
 • Gozdiček | Cvetje Eli

  Cvetličarno Cvetje Eli, sta leta 1971 ustanovila cvetličarska mojstra Dragotina in Janez Seliškar. Njuna skupna ljubezen do poklica, znanje in vztrajnost so pripeljali do uvrstitve v sam vrh slovenskega cvetličarstva.

  https://cvetjeeli.com/izdelek/gozdicek
 • Recept: Kocke črni gozdiček - Kulinarika.net

  Rumenjake stepamo s sladkorjem, dodamo orehe in moko. Posebej naredimo sneg ter ga počasi vmešamo med maso. Pekač (tisti veliki od pečice) obložimo s peki papirjem in vanj vlijemo maso ter spečemo pri 180 stopinjah.

  https://www.kulinarika.net/recepti/10116/sladice/kocke-crni-gozdicek
 • Gozdiček, sladica iz restavracije Pavus - Odprta kuhinja

  Gozdiček, sladica iz restavracije Pavus 12.09.2018 Avtor: Eva Natlačen 0. Ta krožnik je gozd v majhnem: gozdne jagode, kostanj, bukov, smrekov in lipov biskvit, sladoled gozdne detelje in smrekov lufle. Doma boste zlahka naredili sladoled in biskvit. Sestavine. Sladoled

  https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/gozdicek-sladica-iz-restavracije-pavus
 • Borov gozdiček: spomladi končno še lokal - Primorske novice

  Borov gozdiček: spomladi končno še lokal. Mitja Marussig. Goriška 13. 08. 2019, 06.02 , posodobljeno: 13. 08. 2019, 18.57 V Borovem gozdičku občina že dlje časa namerava postaviti tako imenovano urbano teraso z javnimi sanitarijami. Lani se je zalomilo, ker niso našli izvajalca, letos pa nova uprava spreminja načrte.

  https://www.primorske.si/primorska/goriska/borov-gozdicek-spomladi-koncno-se-lokal
 • Cheesecake črni gozdiček | Gurman.eu

  Brez pečenja. V podlago zmešamo (čokoladne) kekse in maslo. Po njej nanesemo kremo iz skute, smetane in sladkorja, po tej pa isto kremo, z vmešamo čokolado. Po vrhu pa stepena smetana in višnje iz kompota. Cheesecake črni gozdiček, sladka klasika.

  https://www.gurman.eu/recepti/cheesecake-crni-gozdicek-36945
1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA