REZULTATI ISKANJA: gozdič

 • Mila Vlašić - pef.uni-lj.si

  MOST, Časopis za kulturu i društvena pitanja, Mostar 1974, 1975.Prevodi pesmi slovenskih pesnikov Ivana Minattija in Cirila Zlobca v hrvaščino. MOGUĆNOSTI, Split.Prevodi lirike slovenskih pesnic Svetlane Makarovič, Ele Peroci, Ade Škerl, Saše Vegri, Katje Špur, Neže Maurer in Mile Kačič v hrvaščino.

  www.pef.uni-lj.si/milavlasic
 • Domov

  Razpis je delno financiran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in predvideva razdelitev 9.450.000 EUR nepovratnih sredstev med mala in srednje velika podjetja skozi obdobje treh let

  www.pro-bit.si
 • Gozdič je že zelen - Pesmi - Hervardi

  Gozdič je že zelen Gozdič je že zelen, travnik je razcveten, ptički pod nebom veselo pojo. Ptički, jaz vprašam vas, al' bo že kmal' pomlad, al' bo že skoraj zelena pomlad ? "Pomlad že prišla bo, k' tebe na svet' ne bo, k' te bodo d'jali v to črno zemljo."

  www.hervardi.com/pesmi/gozdic_je_ze_zelen.php
 • Z avtoceste zletel v gozdič - primorski.eu

  Na avtocestnem priključku pri Nabrežini v smeri proti Sesljanu je okrog polnoči voznik avtomobila bmw izgubil nadzor nad vozilom in zletel s cestišča v bližnji gozdič. Voznik se je uspel sam izvleči iz avtomobila, reševalci so ga našli na odstavnem pasu.

  https://www.primorski.eu/trzaska/z-avtoceste-zletel-v-gozdic-CX275141
 • Oton Župančič :: Prostor slovenske literarne kulture

  Glasilo OF Slovenski poročevalec je o pogrebu med drugim poročalo: »Po poslovilnih govorih je moški zbor Slovenske filharmonije zapel narodno pesem 'Gozdič je že zelen'. Nato so Župančičevi najbližji med igranjem žalostinke posipali prst na pesnikovo krsto.

  pslk.zrc-sazu.si/sl/literarni-atlas-ljubljane/oton-zupancic
 • gozdič : angleško » slovenski | PONS

  angleško » slovenski G go gozdič V brskalniku je onemogočen JavaScript. Če ga ne omogočite, ne boste mogli uvažati v LexiTrainer, niti upravljati drugih PONS-ovih funkcij.

  https://sl.pons.com/prevod/slovenščina-angleščina/gozdič
 • gozdič : Slovenian » German | PONS

  Free online German-Slovenian and Slovenian-German Dictionary at www.pons.com! Look up terms in Slovenian or in German. Translations in top PONS-quality.

  https://en.pons.com/translate/german-slovenian/gozdič
 • Gózdič - Knjigarna Bukla

  Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

  https://www.bukla.si/knjigarna/leposlovje/kratka-proza/gozdic.html
 • GOZDIČ PROIZVODNJA, STORITVE, TRGOVINA Z LESOM IN ...

  Informacije o podjetju GOZDIČ PROIZVODNJA, STORITVE, TRGOVINA Z LESOM IN DIVJAČINO, D.O.O., ZGORNJA PRISTAVA na zemljevidu najdi.si. Preverite podrobnosti na kartici podjetja, podajte oceno in posredujte svoje mnenje.

  zemljevid.najdi.si/podjetje/5548926000/gozdic-proizvodnja-storitve-trgovina-z-lesom-in...
 • Temni / gózdič - radiostudent.si

  A: Premer poznanega vesolja je okrog 16 milijard svetlobnih let in še se širi. A hitrost svetlobe je le 300 000 kilometrov na sekundo, kar je polžja hitrost. To pomeni, da svetloba nikoli ne more prečkati celotnega vesolja. In ker se nič ne more premikati hitreje od svetlobe, to pomeni, da nobena informacija ali motiv ne moreta prečkati celotnega vesolja.

  https://radiostudent.si/kultura/pisalni-stroji/temni-gózdič
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA