REZULTATI ISKANJA: drevored

 • O upravni enoti | Upravna enota Tolmin

  Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019. Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

  www.upravneenote.gov.si/tolmin/o_upravni_enoti
 • Domov - NK Bravo

  Pokal: Rudar močnejši s 4:1. Člani NK Bravo bodo danes nastopili v prvem krogu Pokala Slovenije. Za razliko od večine ekip v PLTS bo naša ekipa tudi v pokalu nadaljevala z dvoboji proti ekipam v najmočnejši slovenski nogometni konkurenci.

  https://www.nk-bravo.si
 • Napoleonov drevored v Logatcu - DEDI

  Napoleonov drevored lip je tipičen primer dvopomenske dediščine, saj spada tako med naravno kot kulturno dediščino. V Logatcu deluje Sekcija ljubiteljev drevoreda Napoleonovih lip, ki skrbi za njegovo popularizacijo, hkrati pa opozarja, da bi moral drevored dobiti tudi uradnega skrbnika.

  www.dedi.si/dediscina/259-napoleonov-drevored-v-logatcu
 • Fran/iskanje/drevored

  Ta stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med uporabniki, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke partnerjev Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh.

  https://fran.si/iskanje?Query=drevored
 • Pot spominov in tovarištva – najdaljši mestni drevored z ...

  Najdaljši ljubljanski drevored. Poleg krepitve zgodovinskega spomina POT danes predstavlja eno največjih zelenih ljubljanskih površin, največji mestni park in najdaljši drevored. "Ob tem, ko narašča občutljivost do naravnega okolja in vse več ljudi prevzema zdrav, dejaven življenjski slog, se spreminjata tudi funkcija in pomen poti.

  https://siol.net/trendi/potovanja/pot-spominov-in-tovaristva-najdaljsi-mestni-drevored...
 • Informacije javnega značaja | Upravna enota Tolmin

  Uradna oseba pooblaščena za posredovanje informacij javnega značaja v Upravni enoti Tolmin je: Mag. Simon Leban . Tumov drevored 4, 5220 Tolmin

  www.upravneenote.gov.si/tolmin/informacije_javnega_znacaja
 • Dušan Prosinečki (Drevored) - Radio Prvi

  Novomeški glasbenik Dušan Prosinečki, vokalist, kitarist in avtor glasbenih del rokovske skupine Drevored, ki letos zaznamuje štirideset let ustvarjanja, je tokrat v središču Godb z zgodbo.Korenine Drevoreda segajo v oddaljeno leto 1979, saj so jo takrat zasnovali iznajdljivi, predvsem za glasbo nadarjeni gimnazijci.

  https://radioprvi.rtvslo.si/2019/03/godbe-z-zgodbo-86
 • Poletna razstava - Mozirski gaj

  V Mozirskem gaju lahko obiskovalci že skoraj štiri desetletja uživajo v prečudovitem naravnem okolju parka, med najlepšimi cvetličnimi gredicami, ki jih lepo dopolnjuje bogata zbirka etnografskih objektov.

  https://www.mozirskigaj.com
< 1 2 3 4 5

NOVICE DNEVA