REZULTATI ISKANJA: drevored

 • Domov - NK Bravo

  GRABIĆ: Na obeh tekmah smo dobili veliko informacij. Med zadnjim reprezentančnim premorom je ekipa NK Bravo odigrala dve prijateljski tekmi. Obe so varovanci Dejana Grabića izgubili, a rezultat na takšnih obračunih nikoli ni v ospredju.

  https://www.nk-bravo.si
 • 1930 Rakek – Lipov drevored ob 40-letnici vladanja cesarja ...

  Drevored med Uncem in Rakekom pa ima daljšo zgodovino. Bleiweisove Novice so 27. marca 1861 objavile prispevek dopisnika iz Cerknice: Znano Vam je, ljube Novice, kako zanemarjena je pri nas sadjoreja. Le na posameznih vertih nahajaš kako sadno drevo, pa še to je vse kiljavo, gerčasto in zapušeno, in če rodi kej, bi bilo skorej treba, da ...

  https://stareslike.cerknica.org/2019/04/21/rakek-1930-lipov-drevored
 • Pesem.si - modricvet - Haiku (mestni drevored) - Mestni ...

  Mestni drevored.Temo neslišno režeprelet sovjih kril. Vse objave na tej spletni strani so izvirna avtorska dela njihovih avtorjev in kot taka zaščitena z zakonom o avtorskih pravicah.

  https://www.pesem.si/a/objava/prikaz/142073/haiku_mestni_drevored
 • Na Dobrni zasadili dobov drevored - Novice.si

  Ob cesti na vhodu v Dobrno so zasadili hrastov – dobov drevored. Na zasaditvi so ob Dnevu Zemlje poleg Občine Dobrna sodelovali učenci Osnovne šole Dobrna, ki sodelujejo v krožku Vrtek krtek, otroci Vrtca Dobrna, gojenci Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna ter predstavniki društev v občini Dobrna. Zbrane je nagovoril častni občan Občine […]

  https://novice.si/page/na-dobrni-zasadili-dobov-drevored
 • Pesem kot celota | SIGIC

  Toda Drevored se, kljub občasnim tršim odlomkom, bolj približa akustični Hiši in že omenjenim Avtomobilom kot pa, denimo, Šank rocku. Kljub zapisanim primerjavam je mogoče dokaj hitro prepoznati avtorske sledi, ki Drevored razlikujejo od vsega ostalega. Prva je ta, da se nam refreni, kljub jasni razločnosti, ne vsiljujejo.

  www.sigic.si/pesem-kot-celota.html
 • Upravna enota Tolmin | GOV.SI

  Podpisi volivk in volivcev za pobudi za vložitev predloga Zakona o spremembi Zakona o višini povračil stroškov v zvezi z delom in nekaterih drugih prejemkih ter Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o pravilih cestnega prometa se bodo zbirali od 1.

  https://www.gov.si/drzavni-organi/upravne-enote/tolmin
 • Dušan Prosinečki (Drevored) - Radio Prvi

  Novomeški glasbenik Dušan Prosinečki, vokalist, kitarist in avtor glasbenih del rokovske skupine Drevored, ki letos zaznamuje štirideset let ustvarjanja, je tokrat v središču Godb z zgodbo.Korenine Drevoreda segajo v oddaljeno leto 1979, saj so jo takrat zasnovali iznajdljivi, predvsem za glasbo nadarjeni gimnazijci.

  https://radioprvi.rtvslo.si/2019/03/godbe-z-zgodbo-86
 • Drevo za Cerje

  Drevored hvaležnosti bo stoletja pripovedoval našo zgodbo ljubezni do narave in zapuščine prednikov. Utrjeval bo zavedanje, da lahko čuječi in povezani premagamo tudi najtežje preizkušnje. Partnerji. Medijski partnerji. Kako nastaja nova podoba Parka miru na Cerju.

  https://www.drevozacerje.si
 • Drevesa - horti.si

  Drevesa predstavljajo skelet parkov in vrtov. Spretno postavljeno oziroma posajeno drevo nam podaljša dnevni prostor v samo naravo. Skrbno izberemo kompozicijo visokega in nizkega drevja, upoštevamo oblike krošenj, velikost ki jo doseže, barvitost listja.

  www.horti.si/drevesa
 • Zavod Drevored :: Consulta

  Zavod Drevored je nevladna organizacija, ki je izkazala lasten interes za krepitev tako strokovnega kot tudi organizacijskega razvoja in se v letu 2016 vključila v program NVO s potencialom. Svoje delovanje so pričeli v letu 2011, povsem spontano, iz želje po boljšem, bolj dinamičnem, bolj živahnem mestu Grosuplje.

  www.consulta.si/novice/zavod-drevored/1926
< 1 2 3 4 5

NOVICE DNEVA