REZULTATI ISKANJA: drevored

 • Drevored, Zavod za aktivno mesto

  Drevored, Zavod za aktivno mesto info@drevored.si. nalaga koliko dni pred dnem glasovanja morajo objaviti pravila za izrabo programskega časa oz. časopisnega prostora za predstavitev kandidatov. Menimo, da je namen te določbe dosežen

  www.drevored.si/wp-content/uploads/2017/11/Pravila_za_objavljanje_v_medijih_P.pdf
 • Obnovili drevored na robu krajinskega parka | Dnevnik

  Javno podjetje Snaga, ki upravlja krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib, je obnovilo drevored, ki vodi od gostilne Čad mimo vile Marija Vera proti Tivoliju. Drevored so izvorno sestavljali le divji kostanji, a Snaga je po posvetu z več strokovnjaki odstranjene divje kostanje nadomestila z 20 mladimi lipami. Pet obstoječih divjih kostanjev bodo pustili rasti, dokler bodo ...

  https://www.dnevnik.si/1042881228
 • Drevored se vrača s Poletno nočjo - 24ur.com

  Drevored v današnji zasedbi. Glasbena zasedba Drevored je bila ustanovljena v Novem mestu leta 1979 in je aktivno delovala vse do leta 1989. V svojem času je veljala za eno boljših skupin na slovenski glasbeni sceni, v rodnem Novem mestu pa je imela prav poseben, skorajda kultni status.

  www.24ur.com/ekskluziv/glasba/drevored-se-vraca-s-poletno-nocjo.html
 • O upravni enoti | Upravna enota Tolmin

  Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019. Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

  www.upravneenote.gov.si/tolmin/o_upravni_enoti
 • Poletna razstava - Mozirski gaj

  V Mozirskem gaju lahko obiskovalci že skoraj štiri desetletja uživajo v prečudovitem naravnem okolju parka, med najlepšimi cvetličnimi gredicami, ki jih lepo dopolnjuje bogata zbirka etnografskih objektov.

  https://www.mozirskigaj.com
 • Drevored Martina Lutra slovesno predali namenu ...

  Drevored Martina Lutra slovesno predali namenu. sobotainfo 6. December 2017 13:30 v Lokalno. Na novonastali ploščadi ob Trgu zmage je danes potekala slovesna otvoritev Drevoreda Martina Lutra. Dogodka ob poslopju soboške občine sta se med drugim udeležila škof Evangeličanske Cerkve v Sloveniji Geza Filo in soboški škof Peter Štumpf.

  https://sobotainfo.com/novica/lokalno/drevored-martina-lutra-slovesno-predali-namenu/...
 • GROBELJSKI DREVORED --- OŠ Rodica - arnes.si

  Starejši drevored je edini ohranjeni del parkovne zasnove ob nekdanji graščini Groblje. Ta je bila med 2. svetovno vojno požgana. Na tem mestu je danes nova stavba, v kateri je oddelek Biotehniške fakultete. Sedanji grobeljski drevored se nahaja zahodno od nekdanje graščine in poteka v smeri vzhod–zahod.

  www2.arnes.si/~osljro2s/Kulturna_dediscina/KD_14_Grobeljski_drevored.htm
 • TUMOV DREVORED 4 | Najdi.si zemljevid

  Rezultati iskanja TUMOV DREVORED 4. Naslovi, kraji, podjetja in druge interesne točke na interaktivnem zemljevidu Slovenije.

  zemljevid.najdi.si/najdi/TUMOV+DREVORED+4/odprto/false
 • OC - Pošta Slovenije Izola/Isola - delovni čas, naslov ...

  Cankarjev drevored 1. 6310 Izola/Isola. Prikaži pot do poslovalnice 05 662 11 05 . 45.5368801, 13.6605407. 10 1. Ponudba: Vročanje cvetlic k LX telegramom, Storitve menjalniškega poslovanja, Dostava po 16. uri, Hitra pošta znotraj mest, Lokalna registracijska pisarna, Igre na srečo Loterije Slovenije, Fotokopiranje, Prodaja e-vstopnic.

  https://odpiralnicasi.com/spots/posta-slovenije-izola-isola-cankarjev-drevored-ebf2e566fc
 • Fundacija Drevored

  Namen Fundacije Drevored je izboljšati kvaliteto življenja posameznikov, družin in otrok v stiski. Osnovni princip dela Fundacije je celostna obravnava okoliščin, v katerih so se znašli posamezniki ali družine, ki jim ponudimo pomoč.

  fundacija.drevored.si
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA