REZULTATI ISKANJA: drevored

 • Večer - Drevored, ki je občasno parkirišče - vecer.com

  Mariborski drevored oreškarja je po naših podatkih edini v Sloveniji in ima pomembno krajinsko oblikovno vlogo, drevesa pa so že dosegla dimenzije in starost, ko že marsikatero od njih izpolnjuje kriterije za samostojno naravno vrednoto. Na vzhodni strani drevoreda raste 20 dreves, na zahodni pa 19."

  https://www.vecer.com/drevored-ki-je-obcasno-parkirisce-6642430
 • Robert Jukič predstavlja ploščo "Drevored dejanj ...

  Robertov Drevored dejanj je plod radovednosti in nove življenjske situacije, ki je ustvarjalne in delovne ure premaknila v nočni, meditativni čas. Drevored dejanj je barvit preplet znanstvene fantastike, intimnih zgodb, čutnih glasov, vrhunskih interpretacij, bogatih akordov, zadržanih pogledov, skrivnostnih dražljajev zvokov preteklosti ...

  https://www.rockline.si/robert-jukic-predstavlja-plosco-drevored-dejanj
 • Platanov drevored (trda vezava) - FELIX.si

  John Grisham se s Platanovim drevoredom vrača tja, kjer se je vse začelo …. Premožni poslovnež Seth Hubbard, ki živi nadvse odmaknjeno življenje, umira za rakom. Nekaj dni pred smrtjo prostoročno napiše novo oporoko in jo pošlje odvetniku Jaku Briganceu.

  felix.si/kriminalke/10723-platanov-drevored-trda-vezava-9789610025276.html
 • drevored : nemško » slovenski | PONS

  slovensko » nemški D dre drevored V brskalniku je onemogočen JavaScript. Če ga ne omogočite, ne boste mogli uvažati v LexiTrainer, niti upravljati drugih PONS-ovih funkcij.

  https://sl.pons.com/prevod/slovenščina-nemščina/drevored
 • POSTOJNA, Gregorčičev drevored 21 | Najdi.si zemljevid

  Rezultati iskanja POSTOJNA, Gregorčičev drevored 21. Naslovi, kraji, podjetja in druge interesne točke na interaktivnem zemljevidu Slovenije.

  zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=POSTOJNA,+Gregorčičev+drevored+21&tab=maps
 • Pinijev drevored | Turistično društvo Solinar Strunjan

  Pinijev drevored. Ko se vozimo po magistralni cesti iz Izole proti Piranu je pinijev drevored najverjetneje ena prvih stvari, ki jih turist opazi v Strunjanu. Točen datum, kdaj so bila drevesa zasajena, ni znan. Strunjančani pravijo, da je bilo to nekje med leti 1920 in 1930.

  https://td-solinarstrunjan.net/sl/pinijev-drevored
 • V. Kreslin : Drevored

  VLADO KRESLIN DREVORED . prodaja preko interneta. Ovitek CD-ja v PDF obliki. Tam na koncu drevoreda (M.Tomassini-V.Kreslin) 5.03; Krasni novi svet (V.Kreslin-V ...

  www.kreslin.com/cd_drevored.html
 • Vsak dan prvi - 24ur.com

  Poletje sicer še traja, a pred vrati je že tudi jesen. Potem ko je poletje prineslo kar nekaj neurij in obdobij vročine, ameriška Nacionalna uprava za oceane in ozračje je celo sporočila, da je bil letošnji julij v 140 letih meritev globalno najbolj vroč, se ...

  https://www.24ur.com
 • Drevored, Zavod za aktivno mesto

  Drevored, Zavod za aktivno mesto info@drevored.si. nalaga koliko dni pred dnem glasovanja morajo objaviti pravila za izrabo programskega časa oz. časopisnega prostora za predstavitev kandidatov. Menimo, da je namen te določbe dosežen

  www.drevored.si/wp-content/uploads/2017/11/Pravila_za_objavljanje_v_medijih_P.pdf
 • Drevored Evropske unije - Mozirski gaj

  Drevored Evropske unije raste in se razvija. Leta 2008 je v sklopu spomladanske razstave drevored v prisotnosti številnih konzularnih predstavnikov držav članic EU doživel še uradno odprtje in ob skrbni negi upravljavcev parka raste ter se razvija, kot naj bi rasla tudi blaginja vseh članic velike družine evropskih narodov.

  https://www.mozirskigaj.com/spoznajte-park/cvetlicni-park/drevored-evropske-unije
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA