REZULTATI ISKANJA: drevored

 • Ideja za drugačen izlet: Sprehod po savskem drevoredu ...

  No ja, tisti, ki imate majhne otroke, veste, da kratek sprehod zaradi njihove radovednosti pravzaprav ni nikoli res kratek. Savski drevored in s tem tamkajšnja gozdna pot je resda dolg samo 2 kilometra, a je nas zaposlila za več ur – še dobro da smo s sabo imeli tudi voziček, da smo na koncu vanj položili utrujenega radovedneža.

  https://www.nina-potuje.com/savski-drevored-kranj-izlet
 • Prva drevesa uspešno posajena v Drevored hvaležnosti ...

  Prva drevesa uspešno posajena v Drevored hvaležnosti! Dobri trije meseci so že minili od tragičnega požara, ki je med 21. in 23. avgustom 2019, prizadel skoraj 100 ha gozda na Cerju. Iz naše stiske se je rodila kampanja Drevo za Cerje, ki posameznike, ...

  https://www.mojaobcina.si/.../prva-drevesa-uspesno-posajena-v-drevored-hvaleznosti.html
 • Drevored Evropske unije – Mozirski gaj – Park cvetja in ...

  Drevored Evropske unije raste in se razvija. Leta 2008 je v sklopu spomladanske razstave drevored v prisotnosti številnih konzularnih predstavnikov držav članic EU doživel še uradno odprtje in ob skrbni negi upravljavcev parka raste ter se razvija, kot naj bi rasla tudi blaginja vseh članic velike družine evropskih narodov.

  https://mozirskigaj.com/spoznajte-park/cvetlicni-park/drevored-evropske-unije
 • Izštekani Drevored - Val 202

  Leta 1979 se je skupina novomeških gimnazijcev združila v skupini Drevored. Navdušeni nad rokenrolom in njegovim uporniškim duhom so zakoračili v osemdeseta. Nastopili so na Novem rocku, posneli nekaj skladb ter nizali uspehe na koncertih tudi v širši regiji.

  https://val202.rtvslo.si/2019/01/izstekani-drevored
 • Prodaja, Stanovanje, 1-sobno: MB - CENTER, TOMŠIČEV ...

  MB - CENTER, TOMŠIČEV DREVORED, 48 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 1905, adaptirano l. 2006, K/1 nad., prodamo. Cena: 59.000,00 EUR. Energ. razred: D (60 - 105 kWh/m2a) Šifra oglasa: PE 8759. Dodaten opis. V Tomšičevem drevoredu, v večstanovanjski obnovljeni vili iz leta 1905, prodamo prazen prostor z lastnim vhodom, ki bo preurejen v 1-sobno ...

  https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/mb-center-tomsicev-drevored-stanovanje_6203773
 • Drevored - siol.net

  Rock bend Drevored je bil ustanovljen leta 1979 v Novem mestu. Deloval je do leta 1989 in v tem času postal eden najbolj zanimivih in samosvojih slovenskih rock skupin. Pred dvema letoma sta se ustanovna člana zasedbe Dušan Prosinečki in Tomaž Zorko odločila, da bosta stare skladbe objavila tudi na albumu.

  https://siol.net/trendi/glasba/drevored-101906
 • Pesem kot celota | SIGIC

  Toda Drevored se, kljub občasnim tršim odlomkom, bolj približa akustični Hiši in že omenjenim Avtomobilom kot pa, denimo, Šank rocku. Kljub zapisanim primerjavam je mogoče dokaj hitro prepoznati avtorske sledi, ki Drevored razlikujejo od vsega ostalega. Prva je ta, da se nam refreni, kljub jasni razločnosti, ne vsiljujejo.

  www.sigic.si/pesem-kot-celota.html
 • Google Maps

  Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Enable JavaScript to see Google Maps.

  https://www.google.si/maps
 • Marof: Najprej tematska pot in drevored | Dolenjski list

  Mestni drevored je star okoli 120 let in po besedah vodje novomeške enote Zavoda za varstvo kulturne dediščine (ZVKD) Mitje Simiča zajema okoli 300 divjih kostanjev. Zasadili so ga po izgradnji ceste od Bršljina do mesta, ko povezava preko Marofa ni bila več glavna mestna vpadnica in je z zasaditvijo dreves znotraj cestišča postala ...

  https://www.dolenjskilist.si/.../novice/dolenjska/Marof_Najprej_tematska_pot_in_drevored
 • 1930 Rakek – Lipov drevored ob 40-letnici vladanja cesarja ...

  Drevored med Uncem in Rakekom pa ima daljšo zgodovino. Bleiweisove Novice so 27. marca 1861 objavile prispevek dopisnika iz Cerknice: Znano Vam je, ljube Novice, kako zanemarjena je pri nas sadjoreja. Le na posameznih vertih nahajaš kako sadno drevo, pa še to je vse kiljavo, gerčasto in zapušeno, in če rodi kej, bi bilo skorej treba, da ...

  https://stareslike.cerknica.org/2019/04/21/rakek-1930-lipov-drevored
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA