REZULTATI ISKANJA: drevored

 • Izola - Drevored 1. maja, Dantejeva ulica [Fotografije]

  Fotografije - Izola - Drevored 1. maja, Dantejeva ulica - Izola je staro mediteransko mesto, ki se nahaja na obali med Piranom in Koprom. V mestu se prepletajo pristna tradicija vinarstva in ribištva, prijazn ...

  https://kraji.eu/slovenija/izola_drevored_1_maja_dantejeva_ulica/photos/slo
 • ISJ ZRC SAZU: Slovar slovenskega knjižnega jezika

  CIP - Kataložni zapis o publikaciji Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana 811.163.6'374 SLOVAR slovenskega knjižnega jezika [Elektronski vir] / izdala Slovenska akademija znanosti in umetnosti [in] Znanstvenoraziskovalni center Slovenske akademije znanosti in umetnosti, Inštitut za slovenski jezik Frana Ramovša ZRC SAZU ; avtorji in sodelavci Anton Bajec ...

  bos.zrc-sazu.si/sskj.html
 • [txt] Tam na koncu drevoreda - Trzalica.COM

  Največji portal s slovenskimi akordiranimi besedili. Če ni v našem arhivu Dolpoteg, potem ni nikjer!

  www.trzalica.com/index.php/.../slo-tuv/329-vlado-kreslin/1301-tam-na-koncu-drevoreda
 • Logatec - Drevored Napoleonove lipe - kraji.eu

  Drevored Napoleonove lipe stoji ob glavni regionalni Tržaški cesti Vrhnika – Logatec, v osrednjem delu Gorenjega Logatca. Drevored je dobro ohranjen in daje mestu Logatec poseben pečat. Od leta 1985 je zavarovan kot spomenik oblikovane narave. S svojimi 1900 metri je najdaljši dvovrstni obcestni drevored v Sloveniji.

  https://kraji.eu/slovenija/logatec_drevored_napoleonove_lipe/slo
 • Večer - Drevored, ki je občasno parkirišče - vecer.com

  Mariborski drevored oreškarja je po naših podatkih edini v Sloveniji in ima pomembno krajinsko oblikovno vlogo, drevesa pa so že dosegla dimenzije in starost, ko že marsikatero od njih izpolnjuje kriterije za samostojno naravno vrednoto. Na vzhodni strani drevoreda raste 20 dreves, na zahodni pa 19."

  https://www.vecer.com/drevored-ki-je-obcasno-parkirisce-6642430
 • Drevored - siol.net

  Rock bend Drevored je bil ustanovljen leta 1979 v Novem mestu. Deloval je do leta 1989 in v tem času postal eden najbolj zanimivih in samosvojih slovenskih rock skupin. Pred dvema letoma sta se ustanovna člana zasedbe Dušan Prosinečki in Tomaž Zorko odločila, da bosta stare skladbe objavila tudi na albumu.

  https://siol.net/trendi/glasba/drevored-101906
 • "Važne so zgodbe!!": Drevored - msusnik.blogspot.com

  Drevored je očitno dobro saniran in pomlajen z novimi drevesi. Sledil je glavni, dovozni drevored do gradu Brdo. Tu kakšno drevo manjka, hkrati pa tudi drevesa niso enotna. Med gabri so tudi lipe. Meni najljubši, a tudi najbolj poškodovan, saj manjka veliko dreves je drevored kostanjev. Sama barva in oblika listev poskrbi za lepe barve in ...

  https://msusnik.blogspot.com/2013/09/drevored.html
 • Drevored Evropske unije - Mozirski gaj

  Drevored Evropske unije raste in se razvija. Leta 2008 je v sklopu spomladanske razstave drevored v prisotnosti številnih konzularnih predstavnikov držav članic EU doživel še uradno odprtje in ob skrbni negi upravljavcev parka raste ter se razvija, kot naj bi rasla tudi blaginja vseh članic velike družine evropskih narodov.

  https://www.mozirskigaj.com/spoznajte-park/cvetlicni-park/drevored-evropske-unije
 • Album tedna: Drevored, Na zahod - delo.si

  Drevored Na zahod Nika, 2017 . Začelo se je konec sedemdesetih, ko se je na gimnaziji Novo Mesto združil nov rod glasbenih poetov. Zasedba Drevored je nastala leta 1979 in je aktivno delovala do leta 1989 na območju nekdanje skupne države.

  https://www.delo.si/kultura/glasba/album-tedna-drevored-na-zahod.html
 • Platanov drevored (trda vezava) - FELIX.si

  John Grisham se s Platanovim drevoredom vrača tja, kjer se je vse začelo …. Premožni poslovnež Seth Hubbard, ki živi nadvse odmaknjeno življenje, umira za rakom. Nekaj dni pred smrtjo prostoročno napiše novo oporoko in jo pošlje odvetniku Jaku Briganceu.

  felix.si/kriminalke/10723-platanov-drevored-trda-vezava-9789610025276.html
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA