REZULTATI ISKANJA: alya

 • AlyaMusic - Domov | Facebook

  Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content.

  https://sl-si.facebook.com/AlyaMusic
 • FOTO: Alya žaluje, v slovo je objavila ganljivo fotografijo

  Alya je velika ljubiteljica domačih živali.Predana je jahanju, doma pa je vedno imela hišne ljubljenčke. Njen zadnji zapis na instagramu pa je prikazal tudi žalostnejšo plat življenja.

  https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/clanek/foto-alya-zaluje-v-slovo-je...
 • Alya: Najprej sem Raayevo skladbo zavrnila - RTVSLO.si

  Alya je v svoji 15-letni karieri prišla do prve zmage na večjem festivalu s skladbo Srce za srce (Ti). "Naj povem, da sem najprej Raayevo skladbo zavrnila, ker nisem vedela, ali je to pravi slog zame. Izvajala sem že podobne - brazilske - ritme v skladbah Brazil, Pesem za naju ...

  https://www.rtvslo.si/zabava/glasba/alya-najprej-sem-raayevo-skladbo-zavrnila/397780
 • Alya — Wikipédia

  L'alya religieuse. Au fil des siècles, il y a eu ponctuellement de petites alyoth, individuelles ou par petits groupes. Il s'agissait principalement d'une immigration religieuse, visant à vivre en Terre sainte, près des lieux saints du judaïsme.En 1881, il y avait ainsi 25 000 Juifs religieux, vivant essentiellement dans les quatre villes suivantes : Jérusalem, Safed, Tibériade et Hébron.

  https://fr.wikipedia.org/wiki/Alya
 • Pevka Alya se je na tiho poročila? - Njena.si

  "A mi paše hihi? Tale je nastala med snemanje videa 'Halo'," je zapisala Alya in tako hitro razkrila, da je čudovito belo obleko oblekla le za potrebe snemanja novega videospota Halo, ki te dni že osvaja vrhove slovenskih glasbenih lestvic. V zasebnem življenju pa Alya ostaja skrivnostna in najraje govori le o svoji karieri in bodočih glasbenih načrtih.

  https://njena.svet24.si/clanek/svet-slavnih/58edd1c0d5fb1/pevka-alya-se-je-na-tiho...
 • Alya (album) - Wikipedija, prosta enciklopedija

  Alya je prvi studijski album slovenske pevke Alye, izdan leta 2004.. Seznam pesmi. Intro - 00:49; Alya (Tadej Lah, Alya – Cvetka Omladič, Tadej Lah – Tadej Lah, Alya) – 2:51; Občutek (Gušti – Gušti – Žare Pak) – 3:48; Po moje (Bor Zuljan – Cvetka Omladič – Žare Pak) – 3:35; Fluid ((Bor Zuljan – Cvetka Omladič – Žare Pak)) – 2:57; Free style (Gušti – Gušti ...

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Alya_(album)
 • Besedilo pesmi Brazil - Alya

  Poiščete lahko tudi vsa besedila izvajalca Alya, ali pa se vrnete na prvo stran iskanika besedil, kjer si lahko pomagate tudi z značkami besedil in tako poiščete še kakšno drugo besedilo.. Podobna besedila pesmi: - Alya - Brazil (prava verzija iz albuma) - Kadar me greje nasmeh v dežju se spominjam na tisti čas ko smo plesali na vročem pesku veter ..

  besedila.es/alya-brazil
 • Alya za las ušla smrti - Njena.si

  Pevka Alya je pri petih letih doživela prav posebno življenjsko preizkušnjo, ki je prestrašila predvsem njene starše. Mama Cvetka je bila ob dogodku vidno šokirana. »Bila je prelomnica, pri kateri smo rekli, da se je Alya ponovno rodila,« se spominja gospa Cvetka. Sreča v nesreči

  https://njena.svet24.si/clanek/svet-slavnih/5d5fa7976a72e/alya-za-las-usla-smrti
 • Alya iskreno o tumorju na ščitnici | Žurnal24

  Slovenska pevka Alya, ki bo v kratkem izdala novi videospot za pesem Halo, s katero se je predstavila na letošnji Emi, je zbolela za tumorjem na ščitnici, ekskluzivno piše revija Story.Tudi za naš medij je povedala, kako so se težave začele. "Dlje časa sem imela težave z vrtoglavico, potem pa se je začela še aritmija in hudo povišan srčni utrip.

  https://www.zurnal24.si/magazin/vip/alya-iskreno-o-tumorju-na-scitnici-288186
 • Alya Césaire (@alya.ladyblogger) • Instagram photos and videos

  368.4k Followers, 21 Following, 50 Posts - See Instagram photos and videos from Alya Césaire (@alya.ladyblogger)

  https://www.instagram.com/alya.ladyblogger
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA