REZULTATI ISKANJA: Kontler

 • Jasna Kontler Salamon: Lov na ekskluzivni intervju z ...

  Jasna Kontler Salamon: Lov na ekskluzivni intervju z Janezom Potočnikom . Pred petimi leti upokojena komentatorka v znanstveni redakciji Dela, kamor je prišla pred tremi desetletji, svojo privrženost časniku dokazuje tudi s tem, da še vedno piše zanj. Objavljeno.

  https://www.delo.si/nedelo/jasna-kontler-salamon-lov-na-ekskluzivni-intervju-z-janezom...
 • Laszlo Kontler | CEU People

  I am a historian born, raised and educated in Budapest, but my academic experience has been shaped by a great deal of time spent at universities and research centers across Europe and in North America.

  https://people.ceu.edu/laszlo_kontler
 • Kontler - Salamon Jasna / Kl..M / Avtorji / Knjižni ...

  Jasna Kontler - Salamon je svojo literarno nadarjenost dokazala že kot dijakinja II. gimnazije v Mariboru. Za svoje črtice je prejela več gimnazijskih Prešernovih nagrad, pesmi pa je kot študentka objavljala v reviji Dialogi in radijskih literarnih oddajah.

  www.modrijan.si/slv/Knjizni-program/Knjizni-program/Avtorji/Kl-M/Kontler-SalamonJasna
 • Znanost v Moskvi - ARS

  Državna univerza Lomonosov v Moskvi Foto: Jasna Kontler Salamon. Tokrat je gostja dolgoletna znanstvena novinarka DELO-ve priloge Znanost Jasna Kontler Salamon. Konec septembra je slab teden prebila na ekskurziji EUSJA (evropsko združenje nacionalnih asociacij znanstvenih novinarjev) v Moskvi, ki so jo tokrat pripravili ruski kolegi.

  https://ars.rtvslo.si/2014/10/znanost-v-moskvi
 • Priznanje SZF novinarki Jasni Kontler Salamon | Tromba

  Priznanje SZF novinarki Jasni Kontler Salamon. Dolgoletni znanstveni novinarki in komentatorki časopisa Delo Jasni Kontler Salamon je Slovenska znanstvena fundacija (SZF) podelila prestižno priznanje Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju za leto 2013.

  www.tromba.si/priznanje-szf-novinarki-jasni-kontler-salamon
 • Delo # kontler

  nepremičnine / Investicijske priložnosti za nakup poslovnih prostorov in stavbnih zemljišč po Sloveniji Slovenski nepremičninski trg predstavlja razmeroma stabilne naložbe, ki jih bodo tudi v prihodnosti spodbujale ugodne splošne socialnoekonomske okoliščine, predvsem nizke obrestne mere, široka dostopnost kreditov, gospodarska rast ter rast zaposlenosti in plač.

  https://www.delo.si/tag/kontler
 • PREDAVANJE O PROGRAMU SVIT – Deos

  Več o samem programu je povedala ga. Taja Kontler, dipl. medicinska sestra iz NIJZ. Stanovalke in stanovalci so predavanje zelo pohvalili, saj so izvedeli veliko novega in poučnega. V DEOS Centru starejših Notranje Gorice smo se odločili, da bomo aktivno sodelovali s programom Svit tako, da bomo stanovalcem mlajšim od 74 let omogočili ...

  https://www.deos.si/13329
 • TòTò Ice Bar - Park Center Koper | Sladoled in sladoledni ...

  TòTò Ice Bar - točeni sladoled in sladoledni deserti s 15-letno tradicijo. Nahajamo se v pritličju nakupovalnega centra Park Center Koper, po novem pa si lahko pri nas privoščite tudi smuti.

  https://www.totoicebar.com
 • De Kontlér - Modni atelje unikatnih usnjenih izdelkov - De ...

  1. Vaš ljubljenček bo vsaki dan nosil nekaj kar je narejeno iz naravnega in koži prijaznega materiala, kar bi lahko primerjali temu, ko si kakšna gospodična ali gospa nadene lepo, usnjeno torbico in jo spremljajo zavistni in občudujoči pogledi.Prepričani smo, da boste tako navdušeni, da si boste omislili različne ovratnice in povodce za različne priložnosti ali kar tako za spremembo.

  dekontler.com/sl
 • kontler | Najdi.si novice

  kontler - izbrane novice na Najdi.si. Preverite najbolj aktualne novice slovenskih medijev in prebrskajte največji arhiv novic.

  novice.najdi.si/najdi/Kontler
1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA