REZULTATI ISKANJA: Kontler

 • Laszlo Kontler | CEU People

  I am a historian born, raised and educated in Budapest, but my academic experience has been shaped by a great deal of time spent at universities and research centers across Europe and in North America.

  https://people.ceu.edu/laszlo_kontler
 • Kontler - Salamon Jasna / Kl..M / Avtorji / Knjižni ...

  Jasna Kontler - Salamon je svojo literarno nadarjenost dokazala že kot dijakinja II. gimnazije v Mariboru. Za svoje črtice je prejela več gimnazijskih Prešernovih nagrad, pesmi pa je kot študentka objavljala v reviji Dialogi in radijskih literarnih oddajah.

  www.modrijan.si/slv/Knjizni-program/Knjizni-program/Avtorji/Kl-M/Kontler-SalamonJasna
 • Taja Kontler - V sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za ...

  V sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje se bo odvilo predavanje na temo Opoporodne/poporodne depresije, ki ga bo izvedla Dr. Zalka Drglin, ki je raziskovalka na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje in svetovalka za obporodne stiske z dolgoletnimi izkušnjami, predavateljica in avtorica znanstvenih, strokovnih in poljudnih prispevkov, med drugim tudi priročnika Zima v srcu ...

  https://www.facebook.com/nosecka.mg/posts/484960228294940
 • Jasna Kontler Salamon: Lov na ekskluzivni intervju z ...

  Jasna Kontler Salamon: Lov na ekskluzivni intervju z Janezom Potočnikom . Pred petimi leti upokojena komentatorka v znanstveni redakciji Dela, kamor je prišla pred tremi desetletji, svojo privrženost časniku dokazuje tudi s tem, da še vedno piše zanj. Objavljeno.

  https://www.delo.si/nedelo/jasna-kontler-salamon-lov-na-ekskluzivni-intervju-z-janezom...
 • Vsak dan prvi - 24ur.com

  Marjanović: Še nam, ki smo vseskozi z Luko, ni jasno, kako mu vse to uspeva. Po tekmi med Bostonom in Dallasom smo pred naš mikrofon povabili centra Mavsov Bobana Marjanovića, ki je za 24ur.com spregovoril tudi o fenomenalnem Luki Dončiću.

  www.24ur.com
 • De Kontlér - Modni atelje unikatnih usnjenih izdelkov - De ...

  1. Vaš ljubljenček bo vsaki dan nosil nekaj kar je narejeno iz naravnega in koži prijaznega materiala, kar bi lahko primerjali temu, ko si kakšna gospodična ali gospa nadene lepo, usnjeno torbico in jo spremljajo zavistni in občudujoči pogledi.Prepričani smo, da boste tako navdušeni, da si boste omislili različne ovratnice in povodce za različne priložnosti ali kar tako za spremembo.

  dekontler.com/sl
 • Delo # kontler

  #vikend / TV namigi: Ne pozabi, Dežela Jane Austen in Služabnik Christopher Plummer v drami Ne pozabi skuša najti mučitelja iz taborišča, Keri Russell išče svojega gospoda Darcyja, Dirk Bogarde pa v vlogi služabnika, ki mu je scenarij spisal Harold Pinter, subverzivno rušiti razredni red.

  https://www.delo.si/tag/kontler
 • Priznanje SZF novinarki Jasni Kontler Salamon | Tromba

  Priznanje SZF novinarki Jasni Kontler Salamon. Dolgoletni znanstveni novinarki in komentatorki časopisa Delo Jasni Kontler Salamon je Slovenska znanstvena fundacija (SZF) podelila prestižno priznanje Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju za leto 2013.

  www.tromba.si/priznanje-szf-novinarki-jasni-kontler-salamon
 • TòTò Ice Bar - Park Center Koper | Sladoled in sladoledni ...

  TòTò Ice Bar - točeni sladoled in sladoledni deserti s 15-letno tradicijo. Nahajamo se v pritličju nakupovalnega centra Park Center Koper, po novem pa si lahko pri nas privoščite tudi smuti.

  https://www.totoicebar.com
 • skribbl.io - Free Multiplayer Drawing & Guessing Game

  Skribbl.io a free multiplayer drawing and guessing game. Draw and guess words with your friends and people all around the world! Score the most points and be the winner!

  https://skribbl.io
1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA