REZULTATI ISKANJA: Kontler

 • Kontler - Salamon Jasna / A..L / Avtorji / Knjižni program ...

  Jasna Kontler - Salamon je svojo literarno nadarjenost dokazala že kot dijakinja II. gimnazije v Mariboru. Za svoje črtice je prejela več gimnazijskih Prešernovih nagrad, pesmi pa je kot študentka objavljala v reviji Dialogi in radijskih literarnih oddajah.

  www.modrijan.si/slv/Knjizni-program/Knjizni-program/Avtorji/A-L/Kontler-SalamonJasna
 • Kontler - Salamon Jasna / Kl..M / Avtorji / Knjižni ...

  Jasna Kontler - Salamon je svojo literarno nadarjenost dokazala že kot dijakinja II. gimnazije v Mariboru. Za svoje črtice je prejela več gimnazijskih Prešernovih nagrad, pesmi pa je kot študentka objavljala v reviji Dialogi in radijskih literarnih oddajah.

  www.modrijan.si/slv/Knjizni-program/Knjizni-program/Avtorji/Kl-M/Kontler-SalamonJasna
 • Jasna Kontler Salamon: Lov na ekskluzivni intervju z ...

  Jasna Kontler Salamon: Lov na ekskluzivni intervju z Janezom Potočnikom . Pred petimi leti upokojena komentatorka v znanstveni redakciji Dela, kamor je prišla pred tremi desetletji, svojo privrženost časniku dokazuje tudi s tem, da še vedno piše zanj. Objavljeno.

  https://www.delo.si/nedelo/jasna-kontler-salamon-lov-na-ekskluzivni-intervju-z-janezom...
 • Delo # kontler

  Najbolj verodostojne in aktualne zgodbe s področja notranje in zunanje politike, gospodarstva, športa, kulture in zabave. Naše delo je, da vi veste več.

  https://www.delo.si/tag/kontler
 • De Kontlér - Modni atelje unikatnih usnjenih izdelkov - De ...

  1. Vaš ljubljenček bo vsaki dan nosil nekaj kar je narejeno iz naravnega in koži prijaznega materiala, kar bi lahko primerjali temu, ko si kakšna gospodična ali gospa nadene lepo, usnjeno torbico in jo spremljajo zavistni in občudujoči pogledi.Prepričani smo, da boste tako navdušeni, da si boste omislili različne ovratnice in povodce za različne priložnosti ali kar tako za spremembo.

  dekontler.com/sl
 • Požareport

  jasna kontler. Število zadetkov: 1. pogoste teme . 697 zoran jankoviĆ 445 borut pahor 431 miro cerar 427 janez janŠa 418 boruta pahorja 349 zorana jankoviĆa 344 janeza janŠe 317 katarina kresal 292 gregor golobiČ 282 milan kuČan 275 karl erjavec 274 smc 251 marjan Šarec 246 alenka bratuŠek 234

  https://pozareport.si/tagged/jasna kontler
 • Priznanje SZF novinarki Jasni Kontler Salamon | Tromba

  Priznanje SZF novinarki Jasni Kontler Salamon. Dolgoletni znanstveni novinarki in komentatorki časopisa Delo Jasni Kontler Salamon je Slovenska znanstvena fundacija (SZF) podelila prestižno priznanje Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju za leto 2013.

  www.tromba.si/priznanje-szf-novinarki-jasni-kontler-salamon
 • 2011 Pozareport

  JASNA KONTLER. Število zadetkov: 1. Pogoste teme . ZORANA JANKOVIĆA 64 (BOJAN POŽAR) ...

  https://2011.pozareport.si/tagged/jasna kontler
 • De Kontlér - Fashion atelier of unique leather accessories ...

  De Kontlér - Fashion atelier of unique leather accessories, Ljubljana, Slovenia. 1,1 tis. všečkov. We are a company - Fashion atelier De Kontlér from Slovenia - Europe, which deals with unique...

  https://sl-si.facebook.com/DeKontler/posts
 • Madžarska zgodovina - Slovenska matica

  Knjigo je napisal predstojnik Oddelka za zgodovino Srednjeevropske univerze v Budimpešti Laszlo Kontler, ki je po očetovi strani s Slovenci sorodstveno povezan. Obsežno delo je izčrpna informacija o madžarski zgodovini od naselitve Madžarov v panonskem prostoru do najnovejšega časa. Prav tako kot avtorji slovaške zgodovine tudi Kontler pri analiziranju in popisovanju preteklih ...

  www.slovenska-matica.si/knjige/vse-knjige/zgodovina/madzarska-zgodovina
1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA