REZULTATI ISKANJA: Delavci

 • Pedagoški delavci - fe.um.si

  Pedagoški in raziskovalni delavci imajo govorilne ure po predhodni najavi na elektronsko pošto, v kolikor ni drugače dogovorjeno.

  https://fe.um.si/o-fakulteti/zaposleni-sodelavci/pedagoski-delavci.html
 • Ostali delavci – Vrtec Lenart

  OŠ Lenart – enota vrtec. Ptujska cesta 25, 2230 Lenart . Tel.: (02) 7200440

  www.vrteclenart.si/delavci/ostali-delavci
 • Prekarno delo - Wikipedija, prosta enciklopedija

  so prekarni delavci v splošnem tudi poudarjali, da so njihove možnosti načrtovanja prihodnosti in njihovega življenja, v primerjavi z redno zaposlenimi, mnogo bolj omejene. Pomanjkanje socialne varnosti in socialna oddaljenost od normalnosti povzročata znižanje samozavesti, sram, bes in resignacijo.

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Prekarno_delo
 • Igra Snail Bob na Igre 123

  Pomagaj polžu najti nov dom. Polževa hiša je postala preglasna, da bi v njej živeli, ker so zunaj nje gradbeni delavci. Zdaj si mora poiskati nov dom, zato mu moraš pomagati premagati ovire na njegovi poti.

  https://www.igre123.com/igra/snail-bob
 • 6. - Delavci, ki opravljajo socialno varstvene storitve ...

  Delavci, ki opravljajo socialno varstvene storitve (neuradno prečiščeno besedilo) 69. člen: - 69. člen: - (1) Socialno varstvene storitve opravljajo strokovni delavci in strokovni sodelavci.

  https://zakonodaja.com/zakon/zsv/6-oddelek-delavci-ki-opravljajo-socialno-varstvene...
 • Delavci - navodila za uvoz v Minimax (excel) | Minimax Pomoč

  Šifrant delavcev v Minimax uvažamo preko xml ali CSV datoteke. Navodilo se nanaša za uvoz podatkov preko CSV datoteke (excel). Za uvoz je pripravljena predloga, ki jo shranimo na svoj računalnik, napolnimo s svojimi podatki in datoteko nato uvozimo.

  help.minimax.si/sl/delavci-navodila-za-uvoz-v-minimax-excel
 • Delavci OE ZE – Center za sluh in govor Maribor

  Osrednja ustanova na področju severovzhodne Slovenije, ki obravnava gluhe in naglušne otroke in odrasle ter otroke in odrasle osebe z govorno-jezikovnimi motnjami.

  www.csgm.si/delavci-oe-ze
 • Davki, računovodstvo, obračun plač - Računovodja.com

  Na računovodskem portalu računovodja.com lahko najdete informacije s področja računovodstva in davkov. Vedno aktualne informacije, ki jih potrebujete pri svojem računovodskem in knjigovodskem delu. Faktorji zamudnih obresti, kilometrine, dnevnice, besedila zakonov in pravilnikov, informacije o davkih in prispevkih, nasveti, aktualno, koristne povezave, podatki za obračun plač in ...

  https://www.racunovodja.com/iskanje.asp?iskanje=poclankih&vpis=napoteni delavci
< 1 2 3 4 5

NOVICE DNEVA