REZULTATI ISKANJA: Delavci

 • Delavci - Informiran.si

  PRIJAVA NA NOVICE: Naši registirani uporabniki prejemajo koristne nasvete in obvestila o pravnih novostih brezplačno v svoj elektronski predal. Postanite naš uporabnik. Registracija je brezplačna in brez obveznosti.

  https://www.informiran.si/index2.aspx?catid=1000408
 • Pedagoški delavci - UM

  Pedagoški in raziskovalni delavci imajo govorilne ure po predhodni najavi na elektronsko pošto, v kolikor ni drugače dogovorjeno.

  https://fe.um.si/o-fakulteti/zaposleni-sodelavci/pedagoski-delavci.html
 • Navodila - KAD_Delavci

  Kadrovska evidenca: Delavci. O delavcu lahko vodimo čez 250 različnih podatkov. Preglednost podatkov bomo dosegli z nastavitvijo sistemskih nastavitev. Podatke bomo razvrstili v posamezne sklope in odvečna polja izklopili iz pregleda. Sklope podatkov oblikujemo tudi iz razloga razdelitve pravic do pregleda določenih podatkov o delavcih.

  navodila.mit-ing.si/SitePages/KAD_Delavci.aspx
 • Strokovni delavci – Vrtec Lenart

  OŠ Lenart – enota vrtec. Ptujska cesta 25, 2230 Lenart . Tel.: (02) 7200440

  www.vrteclenart.si/delavci/strokovni-delavci
 • ZRSZ - Zaposlovanje državljanov BiH

  Če se želite zaposliti v Sloveniji, je prvi korak, da poiščete delodajalca. >> Poglejte si objave prostih delovnih mest. Izpis prostih delovnih mest si lahko pripravite glede na raven svoje izobrazbe, poklic in krajevno območje, kjer bi se želeli zaposliti.. Ko dobite delodajalca, ki vas je pripravljen zaposliti, lahko oddate vlogo za izdajo enotnega dovoljenja za prebivanje in delo.

  https://www.ess.gov.si/tujci/delo_v_sloveniji/zaposlovanje-drzavljanov-bih
 • Navodila - OD_Delavci

  Pri mesečnih nastavitvah za plačo se bodo ponudili vsi delavci, ki so v izbranem mesecu opravičeni do izplačila plače. Ponudijo se delavci, ki po datumu vstopa in izstopa ustrezajo nastavitvam. Pri izplačilu regresa se ponudijo vsi delavci, ki so bili v izbranem letu zaposleni. Zopet je pomemben datum vstopa in izstopa.

  navodila.mit-ing.si/SitePages/OD_Delavci.aspx
 • Delavci šole | Osnovna šola Dutovlje

  ALENKA FAJDIGA: kuharska pomočnica: NEVENKA GOLMAJER: čistilka: VOJKO HREŠČAK: glavni kuhar: KARMEN IVANČIČ: gospodinjec: SABINA KOBAL: poslovna sekretarka

  https://osdutovlje.splet.arnes.si/o-soli/delavci-sole
 • Status starejših delavcev po Zakonu o delovnih razmerjih ...

  Po Zakonu o delovnih razmerjih (Uradni list RS, št. 42/02, 103/07) delavci, starejši od 55 let, uživajo posebno varstvo.Starejši delavec lahko sklene pogodbo o zaposlitvi oziroma ima pravico, da začne delati s krajšim delovnim časom od polnega na istem ali drugem ustreznem delovnem mestu, če se delno upokoji.

  https://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=2296/Status_starejsih_delavcev_po_Zakonu...
 • delavci - Radio 1

  Delavci, ki delajo v proizvodnji celjskega podjetja Emo Orodjarna, so danes zjutraj pripravili dve urno opozorilno stavko. Z vodstvom se namreč že dve leti dogovarjajo o višjih plačah in podpis...

  https://www.radio1.si/tag/delavci
 • ZZZS - Napotitev na delo v tujino

  ZZZS - Informacije in storitve za zavarovane osebe. Pravice napotenih delavcev. Napoteni delavci so osebe v delovnem razmerju pri delodajalcu s sedežem v Sloveniji, poslane na delo ali na strokovno izpopolnjevanje v tujino, če niso obvezno zavarovane v državi, v katero so bile poslane.. V času napotitve napoteni delavci in samozaposlene osebe, ki gredo opravljat podobno dejavnost v drugo ...

  https://zavezanec.zzzs.si/wps/portal/portali/azap/prijava-odjava-sprememba-obvez-soc...
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA