REZULTATI ISKANJA: Delavci

 • Strokovni delavci – Vrtec Lenart

  OŠ Lenart – enota vrtec. Ptujska cesta 25, 2230 Lenart . Tel.: (02) 7200440

  www.vrteclenart.si/delavci/strokovni-delavci
 • Svet24.si - Opeharjeni gozdarski delavci, ki so ostali ...

  Delavci so nato od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) dobili sporočilo, da so bili odjavljeni iz zavarovanja na podlagi delodajalčevih izrednih odpovedi. Na ZZZS so le stežka prišli do dokazil, potrebnih za odjavo, ko so dobili vpogled, pa so ugotovili, da so ta povsem pomešana.

  https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5d52c2fccf631/opeharjeni-gozdarski...
 • Strokovni delavci | Osnovna šola Brežice

  Ime in priimek Delovno mesto mag. Marija Lubšina Novak ravnateljica Nevenka Sreš, prof. pomočnica ravnateljice, učiteljica domovinske in državljanske kulture in etike Mileva Kralj Buzeti, prof.

  osb.splet.arnes.si/informacije-javnega-znacaja/strokovni-delavci
 • 3.1. Delavci - Vasco - Računalniški inženiring

  Posebna olajšava, kadar ima delavec odločbo, da poleg splošne olajšave dobi še posebno olajšavo, primer so samostojni kulturni delavci; Znižana stopnja akontacije dohodnine, kar ima nekdo odločbo da ima znižano stopnjo dohodnine kot je določena na obračunu.

  https://www.vasco.si/.../avhw-honorarji-podjemne-pogodbe-najemnine/3-sifranti/3-1-delavci
 • Napoteni delavci - minimalne pravice | Ministrstvo za delo ...

  NAPOTENI DELAVCI - MINIMALNE PRAVICE . DIREKTIVA 96/71/ES O NAPOTITVI DELAVCEV NA DELO V OKVIRU OPRAVLJANJA STORITEV Zagotavljanje minimalnih pravic delavcem, ki jih napotujejo podjetja na delo na območje druge države članice v okviru čezmejnega opravljanja storitev ureja Direktiva o napotitvi delavcev na delo v okviru opravljanja storitev.

  www.mddsz.gov.si/.../delovna_razmerja/napoteni_delavci_minimalne_pravice
 • Delavci | Dnevnik

  Članki z oznako Delavci. Za neomejen dostop do vseh vsebin, objavljenih na spletni strani Dnevnik.si in v mobilni aplikaciji Dnevnik, je potrebna prijava.

  https://www.dnevnik.si/tag/Delavci
 • Delavci iz BiH Srbom: Tako je delati v Sloveniji - Cekin.si

  Delavci migranti bodo po našem mnenju bolj stimulirani za npr. pridobivanje poklicnih kvalifikacij in bolj zaščiteni pred zlorabami delodajalcev," pravijo na ministrstvu. Delavcu, ki bo odpuščen iz krivdnih razlogov, bo delovno dovoljenje razveljavljeno in se bo moral takoj vrniti v Srbijo, razen če bo izpolnjeval pogoje za nadomestilo za ...

  https://cekin.si/clanek/izobrazevanje_in_zaposlitev/delavci-iz-bih-srbom-tako-je...
 • Navodila - KAD_Delavci

  Kadrovska evidenca: Delavci. O delavcu lahko vodimo čez 250 različnih podatkov. Preglednost podatkov bomo dosegli z nastavitvijo sistemskih nastavitev. Podatke bomo razvrstili v posamezne sklope in odvečna polja izklopili iz pregleda. Sklope podatkov oblikujemo tudi iz razloga razdelitve pravic do pregleda določenih podatkov o delavcih.

  navodila.mit-ing.si/SitePages/KAD_Delavci.aspx
 • V tem podjetju delavci prejmejo 9700 evrov dodatka - Cekin.si

  V omenjenem avtomobilskem podjetju je sicer praksa dodatkov kar stalna. Tako so delavci ob 70. obletnici znamke prejeli kar 356 evrov dodatka, saj je vodstvo želelo zaposlenim pokazati, da vsi skupaj ustvarjajo zgodbo o uspehu.

  https://cekin.si/clanek/izobrazevanje_in_zaposlitev/placa-osebni-dohodek-v-tem...
 • Navodila - OD_Delavci

  Pri mesečnih nastavitvah za plačo se bodo ponudili vsi delavci, ki so v izbranem mesecu opravičeni do izplačila plače. Ponudijo se delavci, ki po datumu vstopa in izstopa ustrezajo nastavitvam. Pri izplačilu regresa se ponudijo vsi delavci, ki so bili v izbranem letu zaposleni. Zopet je pomemben datum vstopa in izstopa.

  navodila.mit-ing.si/SitePages/OD_Delavci.aspx
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA