REZULTATI ISKANJA: Delavci

 • Delavci ljubljanskega Burger Kinga vodstvu očitajo ...

  Zelo nizki higienski standardi restavracije in nečloveški delavnik so očitki delavcev vodstvu restavracije Burger King v Ljubljani. Razočarani in jezni delavci pravijo, da so v času novega vodstva postale razmere za delo nevzdržne. Nad njimi naj bi se izvajal tudi mobing, nekateri pa so bili že odpuščeni. Pravijo, da se z novimi šefi nikakor ne morajo več pogovarjati.

  https://www.24ur.com/novice/svet/delavci-ljubljanskega-burger-kinga-vodstvu-ocitajo...
 • Poštni delavci stavkajo - RTVSLO.si

  Poštni delavci stavkajo do preklica. Uporabniki poštnih storitev bodo v ponedeljek občutili posledice pri prevzemu pošiljk, zvečer pri obdelavi, v torek pa pri dostavi pošiljk. Po prvih ocenah sindikata naj bi stavkala petina vseh zaposlenih na pošti. Potem ko sobotna pogajanja med Sindikatom ...

  https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/postni-delavci-stavkajo/504553
 • Delavci glasovali: 96 odstotkov jih prodaji nasprotuje ...

  Svet delavcev družbe Hit je organiziral posvetovalni referendum o odprodaji Hitovih kompleksov Športni center Hit in ABK. Udeležilo se ga je nekaj manj kot 600 zaposlenih Hita, ki delajo v Novi Gorici in Šempetru pri Gorici. 96 odstotkov tistih, ki so glasovali, je proti prodaji, a njihova odločitev ni zavezujoča pri odločitvi uprave o prodaji.

  https://www.primorske.si/primorska/goriska/delavci-glasovali-96-odstotkov-jih-prodaji...
 • Platformni delavci ne morejo niti do minimalca

  V povprečju delajo 36 ur na teden, vse dni v tednu, in to popoldne ali ponoči. Vsaka peta ženska ima otroka, mlajšega od pet let. Najpogostejše naloge, ki jih opravljajo platformni delavci, so sodelovanje v anketah in eksperimentih, zbiranje podatkov, transkripcije, pisanje vsebin.

  https://svetkapitala.delo.si/kariera/platformni-delavci-ne-morejo-niti-do-minimalca-215771
 • Zaradi izgorelosti pridejo vsi – delavci, ministri, menedžerji

  Zaradi izgorelosti pridejo vsi – delavci, ministri, menedžerji . Ivo Mohorič, dr. med., zdravnik in psihoterapevt, ki s soprogo Darjo Švajger prebiva daleč od ponorelega sveta, verjame v moč misli in čustev... ter angele, »ki nas usmerjajo po poti, ki si jo je izbrala duša«. Objavljeno.

  https://www.delo.si/nedelo/zaradi-izgorelosti-pridejo-vsi-delavci-ministri-menedzerji...
 • Teme: "delavci" - siol.net

  Novice Zavedati se moramo, da v Slovenijo ne prihajajo le delavci, temveč ljudje. Država se je problematike pomanjkanja ustrezne delovne sile lotila proaktivno, a kljub številnim ukrepom za večjo ...

  https://siol.net/kljucne-besede/delavci-311/articles
 • Kolektivna pogodba med delavci in družbami drobnega ...

  Kolektivna pogodba med delavci in družbami drobnega gospodarstva (KPdg). SOP 2010-01-4958. EVA -. EPA - Spletno mesto Pravno-informacijski sistem uporablja piškotke GoogleAnalytics, potrebne za izboljšanje uporabniške izkušnje - spremeni nastavitve - več o piškotkih

  www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=KOLP298
 • Prekarno delo - Wikipedija, prosta enciklopedija

  so prekarni delavci v splošnem tudi poudarjali, da so njihove možnosti načrtovanja prihodnosti in njihovega življenja, v primerjavi z redno zaposlenimi, mnogo bolj omejene. Pomanjkanje socialne varnosti in socialna oddaljenost od normalnosti povzročata znižanje samozavesti, sram, bes in resignacijo.

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Prekarno_delo
 • Napoteni delavci

  Napoteni delavci. Prost pretok storitev – ki je ob prostem pretoku oseb, blaga in kapitala ena od štirih temeljnih svoboščin, na podlagi katerih deluje notranji trg EU – pomeni, da lahko podjetje, ki izpolnjuje pogoje za opravljanje določene dejavnosti v svoji državi, v okviru te dejavnosti izvaja storitev tudi v drugi državi članici ...

  www.napotenidelavci.si
 • Delavci | Minimax Pomoč

  Šifrant Delavci. Prejemki in izdatki. Šifrant Prejemki in izdatki. Blagovne skupine. Blagovne skupine. Zbir po blagovnih skupinah. Konti. Masovno urejanje lastnosti kontov. Nastavitve kontov v povezavi z vnosom podatkov in knjiženjem v Minimaxu. Prehod na enotni kontni načrt.

  help.minimax.si/sl/kategorija/delavci
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA