REZULTATI ISKANJA: štradon

 • Z A P S

  zadnje novice Piranski dnevi arhitekture 2019 - Prenova iz starega v novo življenje 23.11.2019 15:24 Vljudno vabljeni na 37. mednarodno konferenco "Piranski dnevi arhitekture" in na slovesno podelitev mednarodne nagrade Piranesi 2019, ki bosta v soboto, 23. novembra 2019. Konferenca se bo pričela ob 10. uri v Gledališču Tartini v Piranu.

  https://www.zaps.si
 • Ilovški štradon, Ljubljana - E.Leclerc Slovenija

  Ilovški štradon, Ljubljana - E.Leclerc Slovenija. 1000 Ljubljana Ilovški štradon 1812. BON APPÉTIT. Izberite jedi, prevzemite naročilo v vaši trgovini E.Leclerc, prihranite čas pri nakupovanju in več časa uživajte v dobri družbi. Prijava na e-novice.

  https://www.e-leclerc.si/ulicelj/ilovski-stradon-ljubljana
 • PROFIL d.o.o. Proizvodnja in marketing - bizi.si

  PROFIL d.o.o. Proizvodnja in marketing, Veliki štradon 9A, 1000 Ljubljana. Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si.

  https://www.bizi.si/PROFIL-D-O-O_LJUBLJANA_VELIKI-STRADON
 • O nas | Dekor senčila d.o.o.

  Dekor senčila d.o.o. - podjetje, specializirano za izdelavo in montažo senčil. Smo družinsko podjetje, specializirano za izdelavo in montažo senčil.Program obsega alu in pvc rolete, notranje in zunanje krpan žaluzije, plise in lamelne zavese, zunanje in notranje roloje, komarnike ter tende in markize.Večino senčil izdelamo v lastni proizvodnji.

  https://dekor-sencila.si/o_nas
 • Izvedba epoksi tlaka - poliuretanski epoksidni tlaki

  Naslovnica; Storitve; Naše storitve. Podjetje Valenarius d.o.o. vam nudi: izvedbo industrijskih epoksidnih in poliuretanskih tlakov, izvedbo dekorativnih epoksidnih in poliuretanskih tlakov,

  https://www.valenarius.si/nase-storitve.html
 • Seznam cest in ulic v Ljubljani - Wikipedija, prosta ...

  Seznam ljubljanskih ulic, naselij in vasi je abecedni seznam cest, ulic, naselij in vasi v Ljubljani s povezavami na članke po katerih so dobile ime. Leta 2009 je v Ljubljani 1538 cest in ulic. Najvišja hišna številka je 511 na Celovški cesti

  https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Seznam_cest_in_ulic_v_Ljubljani
 • Pokrovčki za sveče - kovinski pokrovi za sveče in mrežice ...

  Družinsko podjetje Petkovšek Vinko s.p. je bilo ustanovljeno leta 1988 in je ves čas prisotno na domačem in tujem trgu s svojimi proizvodi.

  https://www.petkovsek-sp.si
 • Natečaj za stanovanjsko sosesko Jesihov štradon, 2018 ...

  Z javnim natečajem bosta izbrana strokovno najprimernejša urbanistična in arhitekturna rešitev in izdelovalec projektne dokumentacije za Stanovanjsko sosesko Jesihov štradon. Na obravnavanem območju se načrtuje gradnja cca. 45 neprofitnih najemnih stanovanj, zunanja in prometna ureditev ter gradnja komunalne infrastrukture.

  https://www.ljubljana.si/sl/mestna-obcina/mestna-uprava-mu-mol/oddelki/oddelek-za...
 • Z A P S

  O NATEČAJIH. Natečaj je uveljavljen postopek za izbiro najustreznejših arhitekturnih, krajinsko-arhitekturnih in urbanističnih rešitev, ki naročnikom omogoča izbiro med različnimi rešitvami in zagotavlja ustrezne strokovne podlage za odločanje. Uporaba postopka natečaja je smotrna odločitev za naročnike, ki se pri izvajanju investicijskih projektov ravnajo po načelih kakovosti ...

  https://www.zaps.si/index.php?m_id=NATECAJI
 • Najdi.si - vstopna točka v slovenski splet

  Najdi.si je vstopna točka v slovenski splet. Poleg iskanja ponuja pregled svežih novic, najnovejših dogodkov in prireditev, največjo bazo receptov, ... Del najdi.si je tudi najbolj obiskan slovenski interaktivni zemljevid, ki omogoča načrtovanje poti, vsebuje prometne, vremenske informacije in veliko več.

  www.najdi.si
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA