REZULTATI ISKANJA: Šolstvo

 • ENIC/NARIC center | Ministrstvo za izobraževanje, znanost ...

  Inšpektorat RS za šolstvo in šport . Urad RS za mladino. Pogosto obiskane vsebine. Obvestila. Okrožnice. Prosta mesta v vrtcih. Napredovanje v nazive na področju VIZ Varuh predšolskih otrok na domu. Katalog programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju.

  www.mizs.gov.si/delovna_podrocja/direktorat_za_visoko_solstvo/enicnaric_center
 • Katoliško šolstvo – spletno središče

  Spletni portal Komisije za šolstvo pri SŠK in vseh katoliških vzgojnih ustanov. Je prostor za predstavitev ustanov in življenja na njih. Je prostor za izmenjavo izkušenj in dobrih praks in prostor grajenja občestva.

  solstvo.rkc.si
 • OSNOVNO ŠOLSTVO – Osnovna Šola Livade Izola

  OSNOVNO ŠOLSTVO. MIZŠ – Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport SIO – Slovensko izobraževalno omrežje RIC – Državni izpitni center Zavod RS za šolstvo Center šolskih in obšolskih dejavnosti (CŠOD) OSNOVNA ŠOLA LIVADE IZOLA - SCUOLA ELEMENTARE LIVADE ISOLA.

  https://www.oslivade.si/?page_id=137
 • Koronavirus COVID-19 - visoko šolstvo | NAKVIS

  Koronavirus COVID-19 – visoko šolstvo. Splošne informacije, podatki in priporočila pristojnih institucij v zvezi z izbruhom novega koronavirusa - vezano na visoko šolstvo. Splošne informacije, podatki in priporočila vlade v zvezi z izbruhom novega koronavirusa so dostopni na tej povezavi.

  https://www.nakvis.si/aktualno/koronavirus-covid-19
 • ŠOLSTVO IN ŠOLSKI SISTEM

  znotraj naslovne teme Šolstvo in šolski sistem. V prispevku dr. Zore Rutar Ilc lahko preberete o pozitivni klimi in vključenosti učencev v razredu. Prispevek je povzetek predstavitve na tem izobraževanju in hkrati 3. in 4. zvezka gradiva »Vključujoča šola«, ki ste ga prav tako prejeli in ki ga v celoti priporočamo v branje.

  https://www.zpms.si/data/upload/Bilten_solstvo_in_solski_sistem_2018.pdf
 • Infodrom - Razstava Šolstvo nekoč in danes

  Med drugo svetovno vojno je šolstvo kar malo zastalo. Nemci so v času okupacije poučevali v nemščini, Italijani v italijanščini, delovale pa so tudi partizanske šole. Po vojni pa najprej uvedejo obvezno sedemletno šolanje, a kmalu pridejo spremembe in tako leta 1950 dobimo nazaj osemletno šolanje. V šolo so sprejemali otroke stare 7 let.

  https://otroski.rtvslo.si/infodrom/prispevek/4090
 • Šolstvo - hrastnik.si

  Kontaktni podatki Občine Hrastnik. Občina Hrastnik Pot Vitka Pavliča 5 1430 Hrastnik Tel.: 03/56 54350 Fax.: 03/56 54369 E-pošta: obcina.hrastnik@hrastnik.si Poslovni čas Občinske uprave

  www.hrastnik.si/zivljenje_v_hrastniku/hrastnik_v_stevilkah/solstvo
 • GLASBENO ŠOLSTVO V REPUBLIKI SLOVENIJI

  GLASBENO ŠOLSTVO V REPUBLIKI SLOVENIJI Matične GŠ Podružnice Dislocirani oddelki V RS v šolskem letu 2010/2011 deluje 54 javnih glasbenih šol s 13 podružnicami in 103 dislociranimi oddelki ter 11 zasebnih glasbenih šol, ki imajo z MŠŠ sklenjeno pogodbo o sofinanciranju dejavnosti.

  www.mizs.gov.si/fileadmin/mizs.gov.si/pageuploads/novice/Tiskovka/Glasbene_sole_30_11...
 • Občina Slovenj Gradec > Projekti > Šolstvo, šport, kultura

  Seje sveta koroške regije 2018-2019; Naročila in objave. Javna obvestila; Javne razgrnitve; Javne dražbe; Zaposlovanje. Javni natečaji; Objave prostih delovnih mest; Razpisi

  www.slovenjgradec.si/Projekti/Šolstvo-šport-kultura/PgrID/599/PageID/2
< 1 2 3 4 5

NOVICE DNEVA