REZULTATI ISKANJA: Šolstvo

 • Šolstvo Archives - Slovenec

  Avtor: Andrej Turk V poletnih mesecih je Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti marsikaj spremenilo, med drugim tudi svojo spletno stran.

  https://www.slovenec.org/category/solstvo
 • Šolstvo | Zveza Sožitje

  Šolstvo - Zveza Sožitje

  www.zveza-sozitje.si/solstvo.html
 • Šolstvo - duplek.si

  Naloge občine na področju osnovnega šolstva so: - zagotavljanje sredstev za šolske prostore kot so stroški ogrevanje, elektrike, tekočega vzdrževanja prostorov šole in opreme in sredstev za stroške investicijskega...

  https://www.duplek.si/objava/56719
 • Šolstvo: 2019 bo pestro! Bomo končno dočakali spremembe ...

  Leto 2019 bo očitno na področju šolstva in izobraževanja zelo pestro. Znano je, da so številni starši že dolga leta opozarjali, da slovensko šolstvo ni tako, kot so pristojni obljubljali.

  https://cekin.si/clanek/izobrazevanje_in_zaposlitev/solstvo-leto-2019-bo-pestro-ga...
 • Šolstvo - interaktivni.si

  Ponudba najboljših interaktivnih rešitev za šole in podjetja. ZDRUŽITEV ZNANJA IN BOGATIH IZKUŠENJ Z NAJBOLJŠIMI . Podjetje RoLAN d.o.o., kot dolgoletni ponudnik svetovnih IT blagovnih znamk je leta 2013, takrat kot edini direktni partner, začelo tržititi izdelke podjetja SMART Technologies na slovenskem tržišču.

  https://interaktivni.si/a-olstvo-izobraa-evanje.html
 • vrtci – Katoliško šolstvo

  Spletni portal Komisije za šolstvo pri SŠK in vseh katoliških vzgojnih ustanov. Je prostor za predstavitev ustanov in življenja na njih. Je prostor za izmenjavo izkušenj in dobrih praks in prostor grajenja občestva.

  solstvo.rkc.si/vrste_ustanov/vrtci
 • VEDEŽ - Inšpektorat Republike Slovenije za šolstvo in ...

  Posamezna izvedenska dela v inšpekcijskih zadevah opravljajo tudi Zavod Republike Slovenije za šolstvo, Center Republike Slovenije za poklicno izobraževanje, Andragoški center Republike Slovenije in Državni izpitni center ter drugi za to usposobljeni javni zavodi. Ali lahko tudi pobudnik za nadzor zahteva dokaz z izvedencem?

  www.iss.gov.si/si/splosno/vstopna_stran/dobro_je_vedeti/vedez
 • Mohorjeva | Šolstvo

  Dom je namenjen srednješolcem in srednješolkam Zvezne gimnazije in zvezne realne gimnazije za Slovence ter Dvojezične trgovske akademije, pa tudi slovensko govorečim dijakom in dijakinjam drugih srednjih šol v Celovcu.

  https://www.mohorjeva.at/solstvo_schulwesen
 • Občina Slovenj Gradec > Projekti > Šolstvo, šport, kultura

  Šolstvo, šport, kultura. VPIS PREDŠOLSKIH OTROK V VRTEC 2019/2020. VVZ Slovenj Gradec vabi k vpisu otrok v vrtec za šolsko leto 2019/2020. Razpisna komisija bo obravnavala le prijave, ki bodo oddane v predpisanem roku. Vse informacije so vam na voljo na tel. št. 62 09 550 in 62 09 555.

  www.slovenjgradec.si/Projekti/Šolstvo-šport-kultura
 • Marija Terezija - Wikipedija, prosta enciklopedija

  Marija Terezija (nemško: Maria Theresia), vladarica habsburških dežel, * 13. maj 1717, Dunaj, † 29. november 1780, Dunaj.. Marija Terezija je bila nadvojvodinja Avstrije (1740), kraljica Ogrske (1741) in Češke (1743) ter edina ženska vladarica habsburških dednih dežel, s cesarskim kronanjem svojega moža Franca I. Štefana pa je postala tudi cesarica Svetega rimskega cesarstva.

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Marija_Terezija
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA