REZULTATI ISKANJA: Šolstvo

 • Občina Slovenj Gradec > Projekti > Šolstvo, šport, kultura

  Šolstvo, šport, kultura. VPIS PREDŠOLSKIH OTROK V VRTEC 2019/2020. VVZ Slovenj Gradec vabi k vpisu otrok v vrtec za šolsko leto 2019/2020. Razpisna komisija bo obravnavala le prijave, ki bodo oddane v predpisanem roku. Vse informacije so vam na voljo na tel. št. 62 09 550 in 62 09 555.

  www.slovenjgradec.si/Projekti/Šolstvo-šport-kultura
 • šolstvo | Nova24TV

  Spletna stran Nova24TV.si uporabljaja piškotke, z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabnikov, oglasnih sistemov in ostalih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

  https://nova24tv.si/oznaka/solstvo
 • E – šolstvo – IKT za poučevanje računalništva

  medpredmetne povezave podatki Blockly LoPolis excel Algoritmično razmišljanje refleksija algoritem programska oprema i‑učbenik učni načrt podatki v oblaku Urejanje besedil e‑šolstvo scratch office 365 programiranje letak računalništvo algoritmi kurikulum računalniška omrežja Lo.Polis digitalni odtis eAsistent video digitalna ...

  https://iktpora.splet.arnes.si/2018/09/08/e-solstvo-7
 • študentski domovi – Katoliško šolstvo

  Spletni portal Komisije za šolstvo pri SŠK in vseh katoliških vzgojnih ustanov. Je prostor za predstavitev ustanov in življenja na njih. Je prostor za izmenjavo izkušenj in dobrih praks in prostor grajenja občestva.

  solstvo.rkc.si/vrste_ustanov/studentski-domovi
 • RTVSLO.si - Najboljši splet vsebin

  Somalija Število žrtev napada na hotel naraslo na 26. Somalijske varnostne sile so v soboto končale nočni napad milice Al Šabab na hotel v južnem pristaniškem mestu Kismaju, v katerem je bilo ubitih najmanj 26 ljudi, ob somalijskih tudi kenijski, ameriški in tanzanijski državljani ter Britanec.

  https://www.rtvslo.si
 • E-šolstvo | SIO Projekti

  E-šolstvo Ministrstvo za šolstvo in šport je na javnemu razpisu za razvoj in izvedbo svetovanja in podpore šolam, e-gradiv ter usposabljanje učiteljev za uporabo IKT pri poučevanju in učenju predvidoma za obdobje 2008 – 2013 izbralo projekte, katerih cilj je nadgradnja obstoječih dejavnosti na področju:

  https://projekt.sio.si/e-solstvo
 • Odprto pismo nekdanjih ministrov za šolstvo | Eurydice

  Odprto pismo nekdanjih ministrov in ministrice, pristojnih za šolstvo, dr. Slavko Gaber, dr. Pavel Zgaga, dr. Lucija Čok in dr. Igor Lukšič, v katerem podajajo svoje mnenje glede novele Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja (ZOFVI), ki je predmet obravnave v Državnem zboru.

  www.eurydice.si/novice/zadnje-novice/odprto-pismo-nekdanjih-ministrov-za-solstvo
 • Novice - 24ur.com

  Reševalna postaja Ljubljana dobila nov reševalni motor. Reševalna postaja Ljubljana je v nesreči izpred meseca dni, v kateri se je huje poškodoval reševalec na motorju, poleg reševalca ostala tudi brez enega izmed treh reševalnih motorjev.

  https://www.24ur.com/novice
 • Naše šolstvo: Potrebujemo spoštovanje. Otroci in odrasli ...

  Naše šolstvo: Potrebujemo spoštovanje. Otroci in odrasli. Srčni učitelj se je spisal hitro, skoraj kot nuja, ko sem po poučevanju na osnovni in srednji šoli s triletnim in štiriletnim izobraževalnim programom ter na gimnaziji odkrila, kaj kljub različnosti otrok deluje pri vseh.

  https://onaplus.delo.si/nase-solstvo-potrebujemo-spostovanje-otroci-in-odrasli
 • ŠOLSTVO - os-dravograd.si

  ŠOLSTVO; ZADNJE OBJAVE... Šolo v naravi ŠPORTNI DAN POPRAVNI IZPITI Tabori v času poletnih počitnic GEOFESTIVAL 2019 NOVI DOKUMENTI... pdf Prijavnica popravni izpit. pdf Jedilnik za junij 2019 Popular. pdf Prevozi - 25.5.2019. document VSESLOVENSKO PETJE S SRCI Popular.

  www.os-dravograd.si/index.php/povezave/solstvo
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA