REZULTATI ISKANJA: Šolstvo

 • ZRSZ - Domov

  Povezave. Karierna središča. Na voljo po vsej Sloveniji. Skupaj snujemo vašo prihodnost. Sezonska dela v kmetijstvu. Poglejte si aktualne informacije o ponudnikih. sezonskih del.. Iskalnik po dogodkih

  www.ess.gov.si
 • SMART Board 400 - Interaktivne table - Šolstvo

  Ponudba najboljših interaktivnih rešitev za šole in podjetja. ZDRUŽITEV ZNANJA IN BOGATIH IZKUŠENJ Z NAJBOLJŠIMI . Podjetje RoLAN d.o.o., kot dolgoletni ponudnik svetovnih IT blagovnih znamk je leta 2013, takrat kot edini direktni partner, začelo tržititi izdelke podjetja SMART Technologies na slovenskem tržišču.

  https://interaktivni.si/a-olstvo-izobraa-evanje/interaktivne-table/smart-board-400.html
 • Teme: "šolstvo" - siol.net

  Slovenija Razpadajoča okna in pouk na hodniku. Tudi to je slovensko šolstvo. #video. Novinar oddaje Danes je obiskal osnovno šolo na Koroški Beli, kjer so klopi gulili znani slovenski športniki, smučarja Robert ...

  https://siol.net/kljucne-besede/solstvo-15498/articles
 • Šolstvo – Občina Radenci

  Vrtec Radenci “Radenski mehurčki” Titova cesta 1, 9252 Radenci W: www.v-radenci.ms.edus.si Enota Radenci “Mehurčki” Titova cesta 1, 9252 Radenci. Enota Kapela “Grozdek”

  https://radenci.si/organizacije/solstvo
 • Šolstvo | Portal za varnost in zdravje pri delu

  Šolstvo Seminarji o varnosti in zdravju pri delu v vzgoji in izobraževanju. Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Zavodom RS za šolstvo občasno organizira brezplačne seminarje, namenjene obravnavi tem s področja: (1) uvajanja varnosti in zdravja pri delu v vzgojo in izobraževanje ter (2 ...

  www.osha.mddsz.gov.si/varnost-in-zdravje-pri-delu/informacije-po-dejavnostih/solstvo
 • Interaktivni zasloni - Šolstvo

  Ponudba najboljših interaktivnih rešitev za šole in podjetja. ZDRUŽITEV ZNANJA IN BOGATIH IZKUŠENJ Z NAJBOLJŠIMI . Podjetje RoLAN d.o.o., kot dolgoletni ponudnik svetovnih IT blagovnih znamk je leta 2013, takrat kot edini direktni partner, začelo tržititi izdelke podjetja SMART Technologies na slovenskem tržišču.

  https://interaktivni.si/a-olstvo-izobraa-evanje/interaktivni-zasloni.html
 • Šolstvo | Radio Celje - NT-RC

  Šolstvo Celjske “glavce” na svetovnem prvenstu robotike v Avstraliji. 29. 6. 2019. Velenje Pozivi k dodatnemu gimnazijskemu oddelku. Celje Vsi prvošolci tudi letos ne bodo mogli v želene šole. Šolstvo Hiša eksperimentov gostovala v Celju. Šolstvo Pomembna sta pogum in vztrajnost.

  www.nt-rc.si/radio-celje/category/solstvo
 • Šolstvo | Zveza Sožitje

  Šolstvo - Zveza Sožitje

  www.zveza-sozitje.si/solstvo.html
 • Šolstvo: 2019 bo pestro! Bomo končno dočakali spremembe ...

  Leto 2019 bo očitno na področju šolstva in izobraževanja zelo pestro. Znano je, da so številni starši že dolga leta opozarjali, da slovensko šolstvo ni tako, kot so pristojni obljubljali.

  https://cekin.si/clanek/izobrazevanje_in_zaposlitev/solstvo-leto-2019-bo-pestro-ga...
 • Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije

  Najvišji organ sindikata med kongresoma določil stališče za usklajevanja o spremembah plačnega zakona in oblikoval tudi stališča ob napovedanih spremembah vzgojno-izobraževalnega sistema in snovanju nove Bele knjige v vzgoji in izobraževanju.

  https://www.sviz.si
< 1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA