REZULTATI ISKANJA: Šolstvo

 • Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport | GOV.SI

  Mednarodni raziskovalni center za umetno inteligenco pod okriljem UNESCO – IRCAI, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v sodelovanju z UNESCO so v ponedeljek, 27. julija, pripravili spletni posvet za evropsko regijo (skupina II) za pripravo UNESCO priporočila o etiki umetne inteligence.

  https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-izobrazevanje-znanost-in...
 • Zavod RS za šolstvo

  za šolstvo nam gre. Ljubljana, 24.07.2020 Za zamudnike oziroma dodatno zainteresirane odpiramo prijave na študijska srečanja 2020, ki jih bomo izvedli jeseni 2020, v kolikor bo za posamezne predmete/področja dovolj veliko prijav.

  https://www.zrss.si
 • Vpis v visoko šolstvo | GOV.SI

  Postopek vpisa v visoko šolstvo. Vpis na javne in zasebne visokošolske zavode (fakultete, visoke strokovne šole, akademije) v dodiplomske in podiplomske študijske programe poteka elektronsko na spletnem portalu eVŠ.. Za izpolnjevanje prijave za vpis potrebuje kandidat elektronski naslov, saj bo po zaključenem izpolnjevanju prijave nanj poslan izpolnjen obrazec prijave v obliki pdf dokumenta.

  https://www.gov.si/teme/vpis-v-visoko-solstvo
 • E-šolstvo – OŠ Antona Globočnika Postojna

  E-šolstvo E-šolstvo arnesova učilnica (Skupno 10.541 obiskov, današnjih obiskov 6) Logotip šole . POGUM. Prispevki. TRAJNOSTNA MOBILNOST. Prispevki. NACIONALNI MESEC SKUPNEGA BRANJA 2019. Prispevki. BEE ME. Prispevki . Podružnice . Šolska knjižnica. Šolska knjižnica spletna stran .

  osagpostojna.splet.arnes.si/e-solstvo
 • E-šolstvo | SIO Projekti

  E-šolstvo Ministrstvo za šolstvo in šport je na javnemu razpisu za razvoj in izvedbo svetovanja in podpore šolam, e-gradiv ter usposabljanje učiteljev za uporabo IKT pri poučevanju in učenju predvidoma za obdobje 2008 – 2013 izbralo projekte, katerih cilj je nadgradnja obstoječih dejavnosti na področju:

  https://projekt.sio.si/e-solstvo
 • Zavod RS za šolstvo

  Zavod RS za šolstvo Poljanska cesta 28, Ljubljana Telefon: 01 300 51 00 Telefaks: 01 300 51 99 E-pošta: info@zrss.si Kontakti Novice in obvestila Razpisi in javne objave Knjižnica ZRSŠ Objave v medijih Fotogalerija

  https://www.zrss.si/o-nas
 • eUprava - Prijava kršitev Inšpektoratu RS za šolstvo in šport

  Inšpektorat Republike Slovenije za šolstvo in šport opravlja naloge inšpekcijskega nadzora nad izvajanjem zakonov, drugih predpisov in aktov, ki urejajo organizacijo in opravljanje dejavnosti vzgoje in izobraževanja, ki jo izvajajo vrtci, osnovne šole, glasbene šole, nižje in srednje poklicne šole, srednje tehniške in strokovne šole, gimnazije, višje strokovne šole, zavodi za ...

  https://e-uprava.gov.si/podrocja/drzava-druzba/inspekcijski-postopki/prijava-solstvo...
 • Portal MIZŠ - Portal Ministrstvo za izobraževanje, znanost ...

  Portal Ministrstvo za izobraževanje, znanost, in šport. Evidence VI zavodov in VI programov. Evidenca vsebuje podatke o vzgojno-izobraževalnih zavodih in vzgojno izobraževalnih programih za predšolsko vzgojo, osnovno šolo, srednjo šolo, zavode za posebne potrebe, višje strokovne šole, zavode za odrasle.

  eportal.mss.edus.si
 • Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije

  Zavod RS Slovenije za šolstvo je maja in junija letos med učitelji, učenci, dijaki in ravnatelji izpeljal raziskavo »Izobraževanje na daljavo v času epidemije covid-19 v Sloveniji«. Višja regresa. 8. 7. 2020. Za prehrano od 1. 7. znaša 4,10 evra, medtem ko bodo zaposleni do vključno 20. plačnega razreda prejeli dodatnih 110 evrov k ...

  https://www.sviz.si
 • Plačni razredi neto 2020 | Javni sektor

  Plačni razredi javni sektor so v bruto zneskih. Zneski plačnih razredov so v predpisih navedeni v bruto vrednostih, kar pomeni, da vsebujejo prispevke in davke, ki jih v imenu delojemalca odtegne izplačevalec.

  https://www.seja.si/33/placni-razredi-neto-2019-uniqueiduchxzASYZNYtcdWB2kWN2Ks90lPSL...
1 2 3 4 5 >

NOVICE DNEVA